Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Топ имот в чужбина: планинска вила във Франция

2015-12-16   |  http://profit.bg, 15.12.2015

Планинската триетажна вила, която е днешният ни Топ имот в чужбина, е построена през 1850 г. Тя е подходяща за развиване на туристически бизнес.

На нулевия й етаж се намират вестибюл, стълбище към първия етаж, телевизионна стая, още две стаи с отделни бани и тоалетни, както и стая за ски оборудване и сервизно помещение. На първия етаж се намират двойна стая с подово отопление, баня, балкон, килер под стълбището и добре оборудвана кухня. Там са разположени още всекидневна/трапезария с камина и още две стаи с отделни бани и тоалетни. На втория етаж се намира офис зона, както и и апартаментът на собственика на къщата. Има и просторно помещение с подово отопление, баня с душ кабина, мивка и тоалетна.

Апартаментът на собственика се състои от хол, мансарда, спалня и баня с тоалетна.

Към имота има затревена площ, зеленчукова градина, монтирана беседка и рекичка.

Има възможност за паркиране на няколко коли. Имотът се намира в Монрьон, част от Portes du Soleil Ski Domain, чиято ски зона включва впечатляващите 650 км писти. Къщата се предлага на цена от 875 000 евро.

Вижте офертата на имота на нашия сайт


  прочети повече статии

Сподели
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Изпратете запитване