Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Гари Плейър: Не съм виждал нещо, което да е толкова добро като това игрище

2008-07-22   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС, Централен офис

Управляващият директор на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС Михаил Чобанов бе гост на специалното събитие, организирано на 12 и 13 юли на новото голф игрище ''Thracian Cliffs'' край Каварненското село Божурец.

Голф легендата Гари Плейър пристигна в България за да направи инспекция на голф игрището ''Black Sea Rama''. Южноафриканецът, който е един от петимата носители на Големия шлем за всички времена в голфа, работи по два проекта - ''Thracian Cliffs'' и ''Black Sea Rama'', по покана на председателя на Българската голф асоциация Красимир Гергов. И двата голф комплекса са разположени непосредствено до брега на Черно море и ще покриват най-високите световни стандарти за игрища с 18 дупки.

Световният шампион направи презентация на ''Thracian Cliffs'' и обяви официално сключването на договор с луксозната хотелска верига General Hotel Management Ltd. (GHM), която ще управлява комплекса.

''Когато това място бъде завършено, ще бъде най-доброто в света. Прогресът е невероятен и, честно казано, аз в моята голф кариера не съм виждал нещо, което да е толкова добро като това игрище. Когато хората дойдат и го видят няма да повярват на очите си. Искам да кажа, че това е толкова красиво, всъщност това е най-доброто парче земя за голф, което аз изобщо някога съм виждал'' – каза Гари Плейър. Според него има само още пет такива игрища по света, които са разположени изцяло по бреговата ивица.

Комплексът ''Thracian Cliffs'' се простира на около 4 км брегова ивица и обхваща над 1400 дка. Инвестицията възлиза на около 300 млн. евро и освен голф игрището с 18 дупки, комплексът ще включва още луксозни вили, хотели и модерен Спа център.
Модерните голф игрища, които се изграждат в България, целят да привлекат богати туристи в страната ни. България се очертава като една от новите голф дестинации и се очаква да се превърне в достоен съперник на утвърдените вече Испания и Португалия.

Българското правителство подкрепя тези планове и е много важно да допринесе за популяризирането на страната ни като голф дестинация на световно ниво, с голф игрища, чиито дизайнери са едни от най-знаменитите голфъри и с луксозни хотели и комплекси, където по-заможните ще получат отлично обслужване.

Разгледайте нашите оферти до голф игрище

  Още новини

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Продавате имот? Вижте какви документи са ви необходими

В поредица от материали ви представяме полезна информация за това как най-добре да подготвите жилището си за огледи и как да определите цената на своя имот.

Тук ще се спрем на същината на сделката. Покупко-продажбата на недвижим имот често изглежда сложна и тромава процедура, изисква редица документи и комуникация с различни институции и агенции. А купувачи и продавачи е необходимо ...

13 Март, 2024
Фирмени
Брокери на месец март 2024

Пролетта идва с нови възможности на пазара на недвижими имоти!

Февруари ни показа значителна активност на имотния пазар,обхваща цялата страна и това ни дава много причини за оптимизъм.

Последни пазарни данни и тенденции:

- Наблюдаваме увеличение на издадените разрешителни за строеж - знак за нарастващ интерес към нови проекти.

- Забавянет...

05 Март, 2024
Фирмени
Полина Стойкова на семинар на Камарата на професионалните оценители

На 22.02.2024 г. в София се проведе семинар на Камарата на професионалните оценители на тема "Пазарът на недвижими имоти в България през 2023 година. Тенденции и очаквания за развитие през 2024 година".

Участници в него бяха едни от най-големите агенции за недвижими имоти - ЕРА, Адрес и BULGARIAN PROPERTIES. Те представиха задълбочен анализ и данни за жилищния пазар, ...

26 Февруари, 2024
Медиите за нас
Как еврозоната ще промени имотния пазар у нас? Отговарят експертите

Имотният пазар в София, който е най-оживеният у нас, започна 2023 г. със спад на сделките от почти 14%, но през следващите две тримесечия успя да го ограничи до съответно 11,7% и 5,4 на сто. Това сочат изчисленията на база данните на Агенцията по вписванията. В цялата страна в края на миналата година са били изповядани 62 398 сделки, което е спад със 7,4 на сто на годишна база.

Как...

20 Февруари, 2024

Изпратете запитване