Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС подкрепя въвеждането на Европейския стандарт за работата на агенциите и брокерите на недвижими имоти

2010-10-28   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

Във връзка с въвеждането на Европейския стандарт за работата на агенциите и брокерите на недвижими имоти в България, екип на националната телевизия PRO.BG се свърза с БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС в качеството ни на водеща агенция за недвижими имоти и поиска да "провери" какви принципи на работа спазваме и дали се придържаме към европейския стандарт.

Новинарите се срещнаха с екипа ни от централния ни офис в София и установиха, че при нас работят само висшисти с много богат опит в сферата на недвижимите имоти и отлично владеене на чужди езици. И служителите, и мениджърите във фирмата подкрепят въвеждането на стандарта. Управителят и съсобственик на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС Михаил Чобанов подкрепи наличието и спазването на стандарт на работа на брокерите като отлична възможност да се разграничат професионалистите в нашия бранш. Той добави, че неквалифицираните брокери сриват имиджа на професията и предлагат некачествено обслужване.

Екипът на PRO.BG ни придружи и на оглед на апартамент в столицата, като камерата им документира как протича един оглед с нас, какви знания има нашият брокер и какви са отзивите от клиентите за качеството на нашата работа. Невена е един от водещите ни брокери в София, за която образованието е изключително важна основа за качеството на услугите, които предлага. Това, което клиентите обикновено изискват от брокерите на недвижими имоти е отношението, качеството на предлаганата информацията и защита на правата им пред строителя/продавача.

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС е водеща компания за недвижими имоти, която от години работи активно на местния и на чуждестранния пазар и спазва високи стандарти на работа. Нашите стандарти са разработени на базата на най-добрите световни практики в областта на недвижимите имоти.

Стандартът

Стандартът е приет от Европейския комитет по стандартизация, като вече има и статут на национален стандарт, тъй като е приет и от Българския институт по стандартизация. Той е препоръчителен и няма да повиши цената на брокерските услуги.

Документът е първият европейски консенсус за изискванията към брокерските услуги и лицата, които искат да го покрият, трябва да отговарят на не малко условия, основното от които е образованието. Целта е да се защитят правата на страните по сделката и пазарът да се изчисти от случайни, креватни брокери, погазващи основни етични и търговски принципи.

Вижте Кодекса на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

Гледайте интервюто по PRO.BG:

Get the Flash Player to see this player.



---
Авторски права: 2010 Бългериан Пропертис ООД. Всички права запазени. За повече информация или съвет, моля свържете се с нас на тел. 02 9 11 50 или ни пишете на имейл: info@bulgarianproperties.com. Използването на тази статия от трети страни е разрешено само ако източникът www.BulgarianProperties.bg и Авторът на статията бъдат надлежно цитирани. Данните в този материал са събрани от Автора и от Бългериан Пропертис ООД и целта им е изцяло информативна. Направили сме всичко възможно да предоставим максимално точна информация. Бългериан Пропертис ООД не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети, причинени или в резултат на решения, взети на базата на информацията, предоставена в тази статия.
© Бългериан Пропертис ООД 2010.


  Още новини

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Продавате имот? Вижте какви документи са ви необходими

В поредица от материали ви представяме полезна информация за това как най-добре да подготвите жилището си за огледи и как да определите цената на своя имот.

Тук ще се спрем на същината на сделката. Покупко-продажбата на недвижим имот често изглежда сложна и тромава процедура, изисква редица документи и комуникация с различни институции и агенции. А купувачи и продавачи е необходимо ...

13 Март, 2024
Фирмени
Брокери на месец март 2024

Пролетта идва с нови възможности на пазара на недвижими имоти!

Февруари ни показа значителна активност на имотния пазар,обхваща цялата страна и това ни дава много причини за оптимизъм.

Последни пазарни данни и тенденции:

- Наблюдаваме увеличение на издадените разрешителни за строеж - знак за нарастващ интерес към нови проекти.

- Забавянет...

05 Март, 2024
Фирмени
Полина Стойкова на семинар на Камарата на професионалните оценители

На 22.02.2024 г. в София се проведе семинар на Камарата на професионалните оценители на тема "Пазарът на недвижими имоти в България през 2023 година. Тенденции и очаквания за развитие през 2024 година".

Участници в него бяха едни от най-големите агенции за недвижими имоти - ЕРА, Адрес и BULGARIAN PROPERTIES. Те представиха задълбочен анализ и данни за жилищния пазар, ...

26 Февруари, 2024
Медиите за нас
Как еврозоната ще промени имотния пазар у нас? Отговарят експертите

Имотният пазар в София, който е най-оживеният у нас, започна 2023 г. със спад на сделките от почти 14%, но през следващите две тримесечия успя да го ограничи до съответно 11,7% и 5,4 на сто. Това сочат изчисленията на база данните на Агенцията по вписванията. В цялата страна в края на миналата година са били изповядани 62 398 сделки, което е спад със 7,4 на сто на годишна база.

Как...

20 Февруари, 2024

Изпратете запитване