Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Боровец открива летния сезон с Маунтин Байк Парк

2010-06-10   |  сп. HoReMag

На 19 юни Боровец ще даде официален старт на летния сезон и ще посрещне любителите на планината със специално обозначени трасета за планинско колоездене и много нови забавления сред природата, съобщиха от Бороспорт.

Новият Маунтин Байк Парк разполага с обозначени и маркирани над 20 км трасета с различни нива на трудност. Обозначените в зелено маршрути дават възможност на хора без особена подготовка да получат максимум удоволствие от престоя си в планината. Те са подходящи и за деца от всички възрасти, като единственото условие е да бъдат придружавани от възрастен и разбира се да карат колело с каска. Сините маршрути са предназначени за напреднали и притежават естествени препятствия, които вдигат адреналина и усъвършенстват уменията на колоездачите. Червените трасета са трудни маршрути, които съчетават множество препятствия и стръмни склонове.

Гордостта на парка е трасето за дисциплината "даунхил". То е с дължина 2200 метра, 440 метра денивелация и е оборудвано с множество съоръжения за максимално силно усещане. Маршрутът е подходящ само за професионалисти, снабдени с нужната екипировка. Множеството виражи, скокове, "степдaуни", мостчета и разбира се убийствен наклон превръщат трасето в магнит за всички тези, които търсят силните усещания на екстремните спортове.

Трасетата за планинско колоездене на територията на Боровец Маунтин Байк Парк притежават още едно предимство – перфектното съчетание от уникална природа и изключително подходящ терен за колоездене. Боровец се намира на едва 70 км от София, което автоматично го превръща в предпочитана дестинация на столичани за спорт и отдих в планината.

За нуждите на Боровец Маунтин Байк Парк през целия сезон ще работи бързата въжена линия Ситняково Експрес, която за по-малко от 5 минути качва гостите до старта. Тази година за първи път ще се продават и дневни карти на цена от 20 лева за всички гости на Боровец Маунтин Байк Парк.

Това лято Боровец ще предложи и множество нови възможности за приключения, спорт и релакс. Планински турове, маутин байк или "off road" сафари – това са само част от забавленията, които се предлагат на гостите на курорта. Към тях се прибавят спортен риболов, стрелба или конна езда, както и забавления във въжения град Бороландия.

Официалното откриване на летен сезон 2010 в Боровец, както и откриването на Боровец Маунтин Байк Парк ще бъде на 19 юни. Ще има музика, състезания, демонстрации и много изненади.

Разгледайте всички наши оферти в/близо до Боровец

  Още новини

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище тук!
Вижте още
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още

Още Новини

Фирмени
Kenar Residence - напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES!

За нас днес е вълнуващ ден! Радваме се да споделим, че един от нашите ексклузивни проекти - Кенар Резидънс в гр. София - вече е напълно разпродаден! ✅

Поздравяваме всички, които избраха този проект за своя нов дом! 🔑👪 Той уверено навлиза във финален етап на изграждане и до края на годината ще може да посрещне своите новодомци.

Искр...

10 Април, 2024
последни новини
Дължим ли данъци при продажба на имот?

В данъчния сезон отговаряме на един от често задаваните въпроси при попълване на данъчна декларация от страна на физически лица:

Дължим ли данък при продажба на недвижим имот? Как се изчислява този данък? Кога продажбата на имот е освободена от данъци?

Доходите на физическите лица, придобити през календарната година, се декларират до 30 април на следващата година с г...

10 Април, 2024
последни новини
Силен старт: Имотният пазар в София с най-много сделки от 2008 г. насам

Имотният сектор в столицата отбелязва по-добро първо тримесечие от 2022 г., която беше най-добрата година за настоящия цикъл на пазара



Имотният пазар в София започна 2024 година на много високи обороти. През първото тримесечие в столицата са вписани 7298 покупки на недвижими имоти. Това е ръст с 14,4% спрямо същия период на 2023 г., когато бяха вписани 6381 пок...

05 Април, 2024
Фирмени
Брокери на месец април 2024

Пролетта е тук и с нея идват нови възможности на пазара на недвижими имоти!

Март месец донесе поредица от сделки и затвърди активността на пазара, което ни позволи да приключим успешно първото тримесечие на годината. Видяхме значително движение не само в големите градове, но и в любимите ни морски и ски курорти. Също така, сезонът за покупка на селски къщи е в разгара си, добавяйки ...

02 Април, 2024

Изпратете запитване