Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

ОББ засне клип в един от най-елитните имоти, предлагани от BULGARIAN PROPERTIES

2011-04-29   |  BULGARIAN PROPERTIES

Една от най-елитните къщи, които BULGARIAN PROPERTIES предлагат, се превърна в мястото, където Обединена българска банка (ОББ) засне своя най-нов рекламен клип. Еднофамилната новопостроена къща се намира в една от елитните части на София - кв. „Киноцентъра-Бояна”. Къщата е част от затворен комплекс от 7 еднофамилни къщи, наречен "Gentle House".

Къщата е проектирана с изключителен мащаб, с много въздух и простор във всички нейни вътрешни и външни пространства. Имотът е почти напълно обзаведен и оборудван, със стилни мебели и уреди от най-висок клас. Къщата разполага и със собствен уединен двор.

За повече информация разгледайте офертата на къщата в комплекс "Gentle House"

Прочетете повече за ипотечните кредити на ОББ

Гледайте клипа на ОББ

Get the Flash Player to see this player.



  прочети повече статии

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Изпратете запитване