Контакти
0

Недвижими имоти в района на Българово продава и отдава под наем

Град Българово се намира в Югоизточна България и е част от област Бургас. То е на около 20 км от град Бургас и на 15 км от град Айтос. В селището има красива църква датираща от 1854 година, както и два футболни клуба. На запад от Българево има находище на скален материал за производство на стъкло.

Районът и специално малкият град Българово са известни с празнуването на Кукеров Ден, което започва една седмица преди Сирни Заговезни. Празникът е съпроводен със специални костюми, игри, много шум и смях.

В град Българово има значително предлагане на недвижими имоти. Офертите са за къщи и вили за продажба, както и парцели земя с различна големина и статут. В района на града и по-специално в градовете Айтос и Бургас има и разнообразни оферти за апартаменти за продажба и апартаменти под наем. В случай, че вие искате да инвестирате в района или да продадете закупен от вас имот, специалистите от агенцията ни за недвижими имоти могат да ви помогнат.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване