Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокери на месец април 2023

2023-04-04   |  BULGARIAN PROPERTIES

Време е да посрещнем новия месец, който освен с разнообразно време, обещава да ни радва с празници, хубави моменти и щастливи пролетни дни.

BULGARIAN PROPERTIES стана на 20 и отбеляза тази значима годишнина с бляскаво тържество, което определено ще бъде запомнено със свездните изпълнители и изисканата атмосфера на елитен столичен клуб. Защото 20 години даваме и заслужаваме най-доброто!

Днес ви представяме брокерите, които през празничния месец март завоюваха титлата "Брокер на месеца" с неуморен труд и отдаденост. Но и със солидната подкрепа на компания като BULGARIAN PROPERTIES, която притежава доказан опит, отлична репутация и хиляди доволни клиенти, привлечени от нашия професионализъм, честност и добро отношение.

Така ние градим устойчив бизнес и не спираме да се развиваме! Така завоюваме титли и награди - с екипна работа и отлична мотивация да бъдем най-добрите. И днес празнуваме 20 щастливи години с вас!

"Когато стартирахме преди 20 години, все още почти нямаше бизнес в интернет. Ние създадохме супер успешен уебсайт и пренесохме офертите онлайн", каза в своята реч на тържеството Михаил Чобанов, основател на BULGARIAN PROPERTIES. "Именно BULGARIAN PROPERTIES е фирмата, която създаде пазара на чужденци в България и постави държавата ни на световната карта за недвижими имоти. Стандартите, които налагаме в нашия бизнес и модела, който създадохме, са пример за подражание и копиране вече 20 години! Оригиналът е един и той се нарича BULGARIAN PROPERTIES!"

А сега посрещаме тържествено брокерите на месеца заедно с целия екип и казваме: "Честити 20, BULGARIAN PROPERTIES!"



  прочети повече статии

Сподели
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още

Изпратете запитване