Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокери на месец август 2023

2023-08-02   |  BULGARIAN PROPERTIES

Лятото е в разгара си и макар имотният пазар да показва признаци на леко охлаждане, ние не спираме да правим огледи и сделки в цялата страна, като особено активен е пазарът на морето!

Това личи и по победителите в месечната ни класация, сред които доминират колеги от офисите ни във Варна, Слънчев бряг и Бургас. Те се грижат за това да ви осигурят максимално разнообразие от оферти по цялото ни Черноморие – от най-северната до най-южната точка, да предложат разнообразни имоти за всеки вкус и бюджет и всички сме единодушни, че се справят отлично.

Очакваме ви на морето, за да ви покажем нашите предложения! Разгледайте ги и тук

Освен атрактивните за сезона морски предложения, бихме могли да отчетем добра активност на пазарите в София, Пловдив, Варна и Бургас, където продължава да доминира интересът към ново строителство. BULGARIAN PROPERTIES е лидер в този сегмент и ви предлага голямо разнообразие на сгради в процес на изграждане. Повечето от тях са наши ексклузивни проекти и се предлагат без комисионна от купувача.

Вече 20 години ние ви предлагаме най-добрите оферти в цялата страна, а нашите брокери са до вас във всеки един момент, за да осигурят бърза и изгодна сделка.

Доверете ни се, ние ежедневно защитаваме лидерската си позиция и даваме най-доброто от себе си!

Честито на брокерите на месеца!



  прочети повече статии

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Изпратете запитване