Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокери на месец юни 2023

2023-06-02   |  BULGARIAN PROPERTIES

Ето че вече е юни и уверено вървим към края на първото полугодие на тази година!

След празничния май, в който имахме повече почивни дни и по-чести прекъсвания на работния процес, очакваме засилена активност през новия месец и нови успешни сделки за нашите клиенти.

За тях ще се погрижи целият екип на BULGARIAN PROPERTIES, който вече 20 години дава всичко от себе си, за да бъдат вашите имотни сделки лесни и сигурни, а гласуваното ни доверие - напълно оправдано ‼

Вижте кои са най-добрите ни брокери на база на отличните им резултати през месец май! Тях ние награждаваме с позицията брокер на месеца – титла, която е както награда, така и знак за професионализъм, на който можете напълно да се доверите.

Ето ги и тях:




  прочети повече статии

Сподели
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Изпратете запитване