Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокери на месец май 2023

2023-05-03   |  BULGARIAN PROPERTIES

Топлите месеци са тук, а имотният пазар е в отлична форма!

Доказателство за това са победителите в месечната ни класация – колеги от офиси в различни офиси от страната, които специализират в продажбата на най-разнообразни имоти – от ново строителство до селски и ваканционни имоти, парцели и бизнес имоти. Всички те успяха да постигнат удивителни резултати и да направят месец април по-добър от миналата година.

За пореден месец споделяме с вас, че имотният пазар през тази година е активен. Вече имаме и първи данни, които потвърждават тези наблюдения. Излезе анализът ни за жилищния пазар в София – един от водещите пазари, които задават тенденциите за цялата страна. Новините са добри – вижте анализа тук.

Цените на имотите продължават да нарастват, но вече имаме данни за забавяне на растежа.Новите обяви за имоти са с около 10% повече спрямо същия период на 2022 г., което дава по-добър баланс на пазара. Продавачите са по-гъвкави при преговорите, тъй като разбират, че цените са достигнали своя връх и има редица фактори, които застрашават положителното развитие на пазара, т.е. моментът е добър за сключване на сделка.

Купувачите са по-разнообразни като профил и голям дял от тях са завърналите се на пазара купувачи на собствено жилище. Те са подкрепени от все още изгодното банково финансиране, ниската безработица и растящите доходи.

Това е моментната картина на пазара. Не губете време, а разгледайте нашите атрактивни предложения и не се колебайте да доверите продажбата на имот на нас!

Имаме офиси в цялата страна и опитни консултанти, на които да се доверите!

Вижте брокерите на месец май!


  прочети повече статии

Сподели
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още
Лятото е все по-близо! Осигурете си собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Изпратете запитване