Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокери на месец декември 2023

2023-12-04   |  BULGARIAN PROPERTIES

С настъпването на последния месец от нашата юбилейна 20-та година, ние в BULGARIAN PROPERTIES посрещаме декември с гордост и вдъхновение! А също и с два поредни силни месеца за имотния пазар, стотици успешни сделки и топ консултанти, които всеки месец надграждат своите знания и умения и утвърждават нашите лидерски позиции.

Преди да ви представим нашите брокери на месеца и да ги поздравим за техните успехи, искаме да споделим някои важни данни за пазара и нашите прогнози за неговото развитие през следващата година.

Вижте видео интервю с изпълнителния ни директор тук и обзор на пазара в подкаста на dir.bg "Какво могат парите". В тях ще намерите актуални данни и перспективи за развитието на пазара, базирани на нашия 20-годишен опит.

2023 беше година на успехи и предизвикателства, в която пазарът запази своята стабилност, въпреки различните сътресения и рискове. Постигнахме нов баланс при по-високи цени и благоприятни условия за сделки. В оставащите дни от годината, нашата цел е да завършим възможно най-много сделки и да подготвим успешен старт за новата година.

И накрая, дойде времето да аплодираме нашите брокери на месец декември – истинските професионалисти, които познавате и на които можете да разчитате!



@bulgarianproperties 🎄🌟 БРОКЕРИ НА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 🌟 🎄 🎉 С настъпването на последния месец от нашата юбилейна 20-та година, ние в BULGARIAN PROPERTIES посрещаме декември с гордост и вдъхновение! А също и с два поредни силни месеца за имотния пазар, стотици успешни сделки и топ консултанти, които всеки месец надграждат своите знания и умения и утвърждават нашите лидерски позиции. 📈 Преди да ви представим нашите брокери на месеца и да ги поздравим за техните успехи, искаме да споделим някои важни данни за пазара и нашите прогнози за неговото развитие през следващата година. 📹 Вижте видео интервю с изпълнителния директор тук: 👉https://bgproperti.es/Imoten-Obzor-2023 и обзора на пазара в подкаста на dir.bg "Какво могат парите": 👉📹 https://bgproperti.es/Polina-Stoykova-dirbg Тук ще намерите актуални данни и перспективи за развитието на пазара, базирани на нашия 20-годишен опит. 🎯 2023 беше година на успехи и предизвикателства, в която пазарът запази своята стабилност, въпреки различните сътресения и рискове. Постигнахме нов баланс при по-високи цени и благоприятни условия за сделки. В оставащите дни от годината, нашата цел е да завършим възможно най-много сделки и да подготвим успешен старт за новата година. 👏 И накрая, дойде времето да аплодираме нашите брокери на месец декември – истинските професионалисти, които познавате и на които можете да разчитате! #БрокериНаМесецНоември #ИмотенПазар #УспешниСделки #БългарскитеИмоти #20години #BulgarianProperties #BP2023 ♬ original sound - BULGARIAN PROPERTIES



  прочети повече статии

Сподели
Лятото е все по-близо! Осигурете си собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Изпратете запитване