Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокери на месец март 2022 г.

2022-03-04   |  BULGARIAN PROPERTIES

Това са нашите колеги, които отбелязаха най-добри резултати в продажбите във втория месец от годината и заслужено получават титлата "Брокер на месеца".

Именно на тях се пада нелеката задача да впрегнат всичките си знания и умения, за да ни преведат през тези нелеки времена. Времена, в които войната ни прави неуверени и предпазливи, цените не спират да растат, а в същото време нараства бежанският поток. С него растат запитванията за имоти под наем и наш дълг е да помогнем, с каквото можем, с цената на дълги работни дни и минимално време за почивка.

В тази усложнена обстановка целият екип оставаме на линия, като не спираме да наблюдаваме отблизо всички тенденции и ще ви държим информирани относно пазарната активност.

Приветстваме брокерите на месец март и им желаем успех!


  прочети повече статии

Сподели
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Изпратете запитване