Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокери на месец ноември 2020 г.

2020-11-04   |  BULGARIAN PROPERTIES

Остават по-малко от 2 месеца до края на тази година, а имотният пазар е устойчив на вируси, както показа анализ на Капитал. Надяваме се да преминем успешно и през втората вълна на епидемията и най-вече да останем здрави 💙💙💙.

В трудни времена е важно да имате доверен партньор и бихме искали да знаете, че можете да разчитате на нас! Целият екип на BULGARIAN PROPERTIES е на ваше разположение и в готовност да ви съдейства по всякакви имотни въпроси.

По традиция в началото на месеца ви представяме нашите топ брокери, които са реализирали най-много успешни сделки през предходния месец.

Октомври беше поредният силен месец за нас и с удовлетворение можем да споделим, че успяхме да наваксаме изоставането от паузата на пазара през пролетта. Тази година взимаме 10 месеца за 8, като работим на много по-високи обороти и успяваме така да се организираме, че да помогнем на всички максимално бързо и ефективно. И се радваме, че успяваме да носим такива добри резултати за нашите клиенти и през тази нелека година.

Освен добра организация на работата, сме направили и план за поддържане и развитие на нашите онлайн услуги, които ни дават възможност да ви обслужваме от разстояние. Нашият уебсайт е сайт на годината и е любим на клиенти от целия свят. Останете онлайн с нас и през следващите месеци и ще видите много нови и интересни предложения, пазарни данни и полезна информация.

❗ Без да губим повече време, нека видим кои са победителите в класацията 🏆 Брокер на месеца 🏆 за ноември 2020:


  прочети повече статии

Сподели
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още

Изпратете запитване