Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокери на месец ноември 2023

2023-11-02   |  BULGARIAN PROPERTIES

Поздравления на нашите невероятни БРОКЕРИ НА МЕСЕЦ НОЕМВРИ!

Цветна палитра от сделки като пъстрия есенен пейзаж имахме през октомври - един от най-силните месеци за имотния пазар през 2023 г.!

София остана в центъра на вниманието с активни продажби на имоти - както на ново строителство, така и на вторичен пазар. Градът се превърна в истински магнит за инвеститори и нови собственици на жилища в престижни квартали и знакови сгради в столицата.

Имахме и успешни сделки с ваканционни апартаменти в ски курортите, подготвяйки се за предстоящия зимен сезон, както и в летните курорти с мечти за следващите лета.

Нови собственици откриха уютни къщи в красивите ни селски райони, придавайки нов живот на селските идилии.

Всичко това обещава страхотно последно тримесечие на годината, като имотният пазар остава стабилен, а темпът на растеж на цените се забавя.

В допълнение, банковото финансиране е все още при изключително ниски лихвени проценти. За тези и други тенденции на пазара можете да прочетете подробно в най-новия ни анализ.

Сега отправяме поглед към победителите в месечната ни класация – брокерите на месец ноември!



  прочети повече статии

Сподели
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Изпратете запитване