Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокери на месец октомври 2023

2023-10-04   |  BULGARIAN PROPERTIES

Навлизаме в последното тримесечие на тази година, а имотният пазар e във все по-добра форма!

През месец септември активността се увеличи и успяхме да сключим множество сделки в цялата страна. По всичко личи, че есенният сезон ще бъде много ползотворен, а нашите брокери са винаги на линия, за да ви помогнат да купите, продадете или отдадете имот бързо и лесно.

Побързайте и обявете имот за продажба с нас за успешна сделка преди края на годината. Изпратете ни данни за имота ТУК или позвънете на 0886 033 033.

Нека сега да видим победителите в месечната ни класация – най-добрите сред най-добрите – брокерите на новия месец октомври!



  прочети повече статии

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още

Изпратете запитване