Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокерите на месец август на BULGARIAN PROPERTIES

2019-08-07   |  BULGARIAN PROPERTIES

В разгара на Лято 2019 нека да видим кои са Брокерите на месец август!

Ето кои са брокерите на най-горещия месец:

1. Джулия Тодорова - един от големите победители за пореден месец и е претендент за титлата Брокер на годината. Тя е брокер-отличник с множество успешни продажби в хитовите ни комплекси AMur на ул. Мур в Манастирски ливади и Vitosha View.

Вижте офертите на Джулия тук

2. Иван Крумов е водещ консултант на ексклузивния ни комплекс Park View Residence в кв. Банишора, който разпродаваме с изключително бързи темпове.

Вижте офертите на Иван Крумов тук

3. Цветан Кемеров - един от най-опитните ни консултанти, който се грижи за продажбите на ексклузивните ни обекти Модера Резидънс в кв. Витоша и Академика в Студентски град.

Вижте офертите на Цветан Кемеров

4. Иванка Стойкова - старши брокер и мениджър на офис Бъкстон-Манастирски ливади в София. Тя бележи забележителни резултати в продажбите на новия комплекс New Comfort Home в кв. Дианабад. В резултат на нейните усилия наличностите бързо се изчерпват и затова побързайте да си огранизирате среща и оглед.

Вижте офертите на Иванка Стойкова тук

5. Роман Калов - брокерът, който успешно продава комплекси ново строителство в северните райони на София - Люлин и Връбница. Роман успя да привлече огромен интерес към комплекс Царица Йоанна в Люлин 2, а също и да поддържа отлично темпо на продажбите в хитовия Sofia North Park до пълното разпродаване на жилищата в комплекса.

Вижте офертите му тук

6. Колегите от офиса ни в Банско за пореден път показаха, че планинският ни курорт е еднакво атрактивен и през четирите сезона на годината.

Изберете своя имот в Банско още сега! Вижте нашите топ оферти!

7. Камелия Ждерова също отбелязва силен месец и затова отново се нарежда сред финалистите. Топ обекти сред нейните предложения са най-новите ни ексклузивни комплекси:
- “Старлайт Лагера” - луксозен комплекс с басейн
- Park View Residence
- Комплекс в Младост 4

Вижте всички оферти на Камелия Ждерова тук

Поздравления за резултатите, колеги!

  прочети повече статии

Сподели
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още

Изпратете запитване