Брокерите на месец юни на BULGARIAN PROPERTIES

2019-06-05   |  BULGARIAN PROPERTIES

На старта на Лято 2019 нека да видим кои са Брокерите на месец юни!

Повечето от тях са ви добре познати, тъй като са редовни победители в месечната ни класация. Това доказва техните изключителни умения и компетенции, както и способността им да продават успешно имотите на собствениците, които им се доверяват.

Ще запомним изминалия месец май с безброй радостни моменти в личен и професионален план, множество празници, незабравими морски пътешествия и дълги почивни дни.

Но също така и с пускането в продажба на два нови атрактивни обекта ново строителство в София - New Comfort Home в кв. Дианабад и Св. Св. Петър и Павел в Младост 2, старт на строителството на сграда Е на емблематичния комплекс Vitosha View в кв. Кръстова вада и множество контакти с български и чуждестранни медии, защото ние никога не спираме да реакламираме вашите имоти в България и чужбина и да популяризираме България по целия свят!

Месец юни несъмнено ще бъде ключов за това накъде ще поеме пазарът до края на тази година. Той вече стартира доста динамично, затова нека да видим кои са брокерите на месеца и да им пожелаем успех в продажбите!

1. Иванка Стойкова - старши брокер и мениджър на офис Бъкстон-Манастирски ливади в София. Тя бележи забележителни резултати в продажбите на новия комплекс New Comfort Home в кв. Дианабад. В резултат на нейните усилия наличностите бързо се изчерпват и затова побързайте да си огранизирате среща и оглед.
Вижте офертите на Иванка Стойкова тук

2. Джулия Тодорова - за пореден месец тя е брокер-отличник с множество успешни продажби в хитовите ни комплекси AMur на ул. Мур в Манастирски ливади и Vitosha View.
Вижте офертите на Джулия Тодорова тук

3. Цветан Кемеров - един от най-опитните ни консултанти, който се грижи за продажбите на ексклузивните ни обекти Модера Резидънс в кв. Витоша и Академика в Студентски град.
Вижте офертите на Цветан Кемеров тук

4. Росен Станков - водещ брокер по продажбите на Модера Резидънс (в екип с Цветан Кемеров), на когото дължим в голяма степен завидния темп, с който се разпродава този хитов комплекс, който ще бъде завършен до края на тази година. Росен се оформя като специалист по продажбата на жилища в елитни затворени комплекси. Той се справя отлично и с продажбите в луксозния затворен комплекс София Ленд Резидънс в кв. Лозенец.
Вижте неговите оферти тук

5. Иван Крумов - големият победител от предходните месеци е сред финалистите и този месец и вече е претендент за титлата Брокер на годината. Иван е водещ консултант на ексклузивния ни комплекс Park View Residence в кв. Банишора, който разпродаваме с изключително бързи темпове. От момента, в който го поехме в началото на годината до днес половината от жилищата в комплекса, който се състои от 300 апартамента, вече са разпродадени!
Вижте офертите на Иван Крумов тук

6. Калин Чернев - мениджър на офис Варна и водещ брокер по стратегически важни за компанията обекти. Калин бележи страхотни резултати с продажбите на имоти ново строителство в гр. Варна, а също така и на ваканционен пазар в стратегически важни комплекси за компанията и дори и на селски къщи в селата около Варна и Добрич. Каквото и да търсите в района на Варна, имаме го!
Вижте оферти на офис Варна тук

7. Емилия Емилова - водещ брокер по атрактивния комплекс в Люлин 2, чиито цени са без аналог за София (650 евро/кв.м. с Акт 16). Емилия успява да договори и продава и други интересни обекти ново строителство - в кв. Сухата река, Зона Б-5 и др.
Вижте нейните оферти тук

8. Стилиян Георгиев - най-опитният ни брокер за морски имоти и водещ консултант в офиса ни в Слънчев бряг. Стилиян успява да предложи имоти за всеки вкус и бюджет, а в момента портфолиото му изобилства от атрактивни предложения в района на Слънчев бряг и Бургас.
Разгледайте офертите му тук

9. Теменужка Михалева и Мирослав Караколев - екипът ни от офис Стара Загора бележи успех след успех през тази година и успява да възроди трайно интереса към жилища в града и околните села както сред български купувачи, така и сред многобройните ни чуждестранни клиенти.
Вижте офертите на офис Стара Загора тук

Честито на брокерите на месец юни!

За пореден път вие доказвате, че няма труден пазар и непродаваеми имоти, когато се работи с ентусиазъм и висок професионализъм!

  прочети повече статии

Сподели
Park View Residence - комплекс в централен район близо до метро
Отлични цени, напредващо строителство и спиращи дъха гледки от високите етажи - всичко това ще намерите в Park View Residence! Комплексът се строи в кв. Банишора. Главен изпълнител: ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ. Налично банково финансиране при 10% самоучастие.
Вижте още
Морска резиденция Belle Epoque в Лозенец
Елитна морска резиденция на първа линия на плажа в Лозенец. Напълно завършена и функционираща, с луксозни апартаменти от най-висок клас. Вижте последните налични жилища за продажба.
Вижте още

Изпратете запитване