BULGARIAN PROPERTIES представиха своята дейност в Софийския университет

2012-05-22   |  Полина Стойкова, Оперативен директор на BULGARIAN PROPERTIES

Нашата компания бе поканена да направи презентация на своята дейност пред американски, руски и български студенти в Софийския университет „Св. Климент Охридски”, които са част от международна програма за обмен. Презентацията бе направена от нашия Оперативен директор Полина Стойкова и се състоя в една от конферентните зали на Ректората на 22.05.2012.

Представихме на студентите ключови факти за нашата компания, за нейното създаване, развитие и перспективи. Акцентът бе поставен върху нашите онлайн маркетингови дейности и характеристиките на нашия уебсайт като основна част от нашата маркетингова стратегия на имотния пазар. Полина Стойкова също така представи и иновативните услуги на компанията ни като огледи на имоти по Skype, имоти с видео клип, позициониране на имотите на картата на България, нашата партньорска програма и много други.

Оперативният директор на компанията представи и информация за имотния пазар в страната и за неговото състояние в момента и направи преглед на неговото развитие през последните няколко години. Представихме и нашия отдел „Проучвания”, чиято мисия е да направи имотния пазар по-прозрачен, като събира и разпространява информация и анализи и предизвикателствата, които среща като водещ източник за имотна информация в страната.

Разгледайте презентацията на английски език

  прочети повече статии

Сподели
Модера Резидънс - затворен комплекс със собствен парк
Комплексът е проектиран с идеята да отговори на потребността от градско жилище на съвременния човек с активен начин на живот. Той притежава отлично съчетание между качествено строителство, функционалност, спокойствие и сигурност.
Вижте още
Морска резиденция Belle Epoque в Лозенец
Елитна морска резиденция на първа линия на плажа в Лозенец. Напълно завършена и функционираща, с луксозни апартаменти от най-висок клас. Вижте последните налични жилища за продажба.
Вижте още

Изпратете запитване