BULGARIAN PROPERTIES представиха своята дейност в Софийския университет

2012-05-22

Нашата компания бе поканена да направи презентация на своята дейност пред американски, руски и български студенти в Софийския университет „Св. Климент Охридски”, които са част от международна програма за обмен. Презентацията бе направена от нашия Оперативен директор Полина Стойкова и се състоя в една от конферентните зали на Ректората на 22.05.2012.

Представихме на студентите ключови факти за нашата компания, за нейното създаване, развитие и перспективи. Акцентът бе поставен върху нашите онлайн маркетингови дейности и характеристиките на нашия уебсайт като основна част от нашата маркетингова стратегия на имотния пазар. Полина Стойкова също така представи и иновативните услуги на компанията ни като огледи на имоти по Skype, имоти с видео клип, позициониране на имотите на картата на България, нашата партньорска програма и много други.

Оперативният директор на компанията представи и информация за имотния пазар в страната и за неговото състояние в момента и направи преглед на неговото развитие през последните няколко години. Представихме и нашия отдел „Проучвания”, чиято мисия е да направи имотния пазар по-прозрачен, като събира и разпространява информация и анализи и предизвикателствата, които среща като водещ източник за имотна информация в страната.

Разгледайте презентацията на английски език

  прочети повече статии

Споделете
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114