Контакти
0
Полина Стойкова MRICS
Полина Стойкова MRICS
Изпълнителен директор
Полина Стойкова MRICS е Изпълнителен директор на BULGARIAN PROPERTIES и ръководител отдел "Анализи и прогнози". Тя се присъединява към компанията още в самото начало, а по-късно става и съдружник.

Постът Изпълнителен директор заема в продължение вече на повече от 10 години - от края на 2008 г. Назначението й по това време съвпада с началото на глобалната финансова и икономическа криза, през която BULGARIAN PROPERTIES успя да премине успешно и към момента е една от най-уважаваните и добре позиционирани имотни компании.

Признание за успешното управление и развитие на BULGARIAN PROPERTIES e отличието "Агенция на годината" в Годишните награди на Imoti.net, с което компанията беше удостоена през тази година.

Полина притежава магистърска степен по Стратегическо управление от СУ ”Св. Климент Охридски”. От 2012 г. е професионален член на Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), което е знак и гаранция за висока степен на професионализъм. Преминала редица курсове на обучение към The University of Tennessee, USA в областта на международния бизнес и мениджмънт и междукултурното лидерство.

Полина Стойкова е един от най-уважаваните експерти в областта на недвижимите имоти в България. Тя пристъства често в местните и чуждестранни медии с коментари относно актуалните тенденции и прогнози за развитието на имотния пазар, а анализите на BULGARIAN PROPERTIES са високо ценени и се следят с интерес от всички пазарни участници.

Нейно дело са едни от първите научни изследвания за имотния пазар в България, публикувани в български и чуждестранни академични списания.

Тя е автор и на методология на пъвите по рода си индекси, обхващащи жилищния пазар в цялата страна. Това е един иновативен проект, който освен актуална и пълна пазарна информация, дава възможност да се правят автоматизирани оценки и портфейлни преоценки на жилищни имоти.

Полина се стреми към това BULGARIAN PROPERTIES да наложи нови модерни стандарти и иновативни подходи в сферата на недвижимите имоти. Защото ние от BULGARIAN PROPERTIES не сме обичайните брокери, а консултанти, които боравят с много голям обем знания от различни сфери, които са важни при покупката на недвижими имоти в България.

Гледайте представяне на Полина в предаването Бизнес среща по Bloomberg TV

Вижте и някои от последните интервютата с Полина Стойкова:

Полина Стойкова за пазара на луксозни имоти в предаването "Чети етикета" на bTV

Полина Стойкова пред Profit.bg: Силен старт на 2019 (видео)

Полина Стойкова пред Investor.bg: 2019 ще бъде годината на съзряването на имотния пазар

В-к Капитал: Спокойствие на жилищния пазар след години на ръст

Победителите в Годишните награди пред камерата на Bloomberg TV (видео)

В-к Труд: Жилищата в София стават по-достъпни

Ню Йорк Таймс: На лов за имоти в… България

Полина Стойкова в предаването "Икономика и Бизнес" по Канал 3 (видео)

БНТ 1, предаването "100% будни": Добър ли е моментът за покупка на имот? (видео)

Полина Стойкова пред Bloomberg TV: Населените места до курортите привличат купувачи с ниските си цени (видео)

Вижте представяне на Полина Стойкова в предаването "Бизнес среща" на Bloomberg TV:


Прочетете цялата информация
Контакти
гр. София, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7

Изпратете запитване