Малките агенции – най-активни в номинациите за наградите на Imoti.net

2016-02-11   |  investor.bg

Най-много от кандидатите за първите годишни награди на Imoti.net са представители на малкия бизнес в сектора на недвижимите имоти с до 20 брокери, показва статистиката за номинациите, които приключиха в края на януари.

Голяма активност отчитат и агенциите, които кандидатстват в категория „Най-добър сайт“. Претендентите в конкурса са около 100, голяма част от които са базирани извън София - Бургас, Варна, Пловдив, Велико Търново, Пазарджик, Стара Загора, Велинград и други градове.

Журито ще заседава утре, 12 февруари, за да определи по трима победители в категориите Агенция за недвижими имоти на годината, Агенция за недвижими имоти на годината – малък бизнес, Дебют на агенция за недвижими имоти, Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти, Брокер на годината – продажби и Брокер на годината – наеми.

Междувременно приключи гласуването в потребителската категория, в която клиентите на услугите на агенции за недвижими имоти имаха възможност да посочат на nagradi.imoti.net своя фаворит сред номинираните. В гласуването се включиха над 3 хил. потребители от цялата страна. Сред най-силните претенденти в потребителската категория са агенциите с развити сайтове.

На 25 февруари ще стане ясно кои са най-добрите в сектора на имотите в България. Тогава ще се проведе церемонията по награждаване на участниците в първите годишни награди на Imoti.net.

Imoti.net организира първите в България годишни награди за добри практики и постижения в сектора на недвижимите имоти. Каузата, зад която застават организаторите, е признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша независимо от агресивния сив сектор на пазара. Годишните награди на Imoti.net са следващата стъпка в 15-годишната история на сайта, с която екипът му се обявява срещу порочните пазарни практики, в подкрепа на прозрачността и ясните правила.

Генерален спонсор на Годишни награди 2015 на Imoti.net е Банка ДСК, консултанти са Bulgarian Properties и УНСС, партньор е Ремакс България.
  прочети повече статии

Сподели
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още
Vitosha View - емблематичен комплекс в полите на Витоша
Витоша Вю е висок клас жилищен комплекс в кв. Кръстова вада в София. Съчетанието на модерна градска среда и непосредствена близост до Витоша създава усещане за дом, с комфорт и удобство, с бърза комуникация и красиви градини с много зеленина.
Вижте още

Изпратете запитване