Открихме офис Боровец!

2018-08-16

Лятото е в разгара си, но ние вече се готвим за активния зимен сезон в планинските курорти!

Открихме нов офис за района на Боровец, който се намира в центъра на Самоков, на основния булевард, който води към популярния ни ски курорт.

Посетете ни на адрес: гр. Самоков, бул. Искър 121
Вижте офиса на картата
Телефон за връзка: 0882 817 460

Нашият Регионален мениджър Стефан Абанозов ще ви помогне за покупка или продабжа на имот в района. Той е наш дългогодишен консултант, който вече повече от 6 години активно развива дейността ни в района на Боровец.

Преди това Стефан има опит в продажбите на имоти в Банско и по морето и можем да твърдим, че той е един от най-добрите консултанти за ваканционни имоти и можете напълно да му се добверите.

Офис Боровец, заедно с нашите офиси в Банско и Пампорово, ни осигуряват пълно покритие на основните планински курорти, местни ресурси и експертиза, за да можем да поддържаме високото качество на обслужване и огромното разнообразие от имоти в нашето портфолио.

Заповядайте! Ще ви посрещнем в приятна обстановка и ще се постараем да получите отличен съвет и пълно съдействие според вашите имотни въпроси.

Вижте нашите топ оферти в района на Боровец

  прочети повече статии

Споделете
Нова вълна морски оферти за Лято'2019!
Купете собствен имот на морето и се радвайте на дългите и слънчеви летни дни! Атрактивни цени, започващи от 15 000 евро за обзаведено студио, които всеки може да си позволи. Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114