Заповядайте в новите ни два офиса!

2016-09-30

С голямо удоволствие ви каним да ползвате услугите на най-новите ни два офиса - Офис Заимов в София и Офис Марксистская в Москва!

Адресът в София е ул. Проф. Милко Бичев 1, етаж 3. Офисът се намира в приветлива нова сграда.

С това компанията разширява покритието си във всички търсени райони на София, за да сме по-близо до всички вас, които активно търсите да закупите, продадете или наемете имот.

Заедно с Централния ни офис в Лозенец и нашите офиси на бул. България, бул. Витоша, ул. Якубица 23, ул. Цар Асен и в кв. Бъкстон , разширяваме своето покритие в най-предпочитаните квартали на столицата и ключови райони на страната, за да можем да поддържаме близък контакт с нашите клиенти и голямо разнообразие от имоти за продажба и под наем.

Купувате или продавате, обадете ни се!
Офис Заимов:
Адрес: ул. Професор Милко Бичев 1 - до парка Заимов
Телефон: 02 843 04 63
Мобилен телефон: 0894 439 564
E-mail: Моля, изпратете вашето запитване
Вижте Офис Заимов на картата

Вижте част от офертите на Офис Заимов.

Имате имот за продажба в София?
Обявете го при нас!

Вижте нашите топ оферти в София

Ще се радваме да ни посетите и в новия ни офис в Москва на ул. Марксистская. Заедно със съществуващия ни офис на ул. Мосфильмовская разширяваме покритието си в руския мегаполис с разнообразни оферти от цял свят.

Русия, Москва, офис на Марксистская:
ул. Марксистская, сграда 34, корп. 8, офис №4
Телефон: +7 (495) 799 75 88
Факс: +7 (495) 799 75 88
E-mail: Моля, изпратете вашето запитване
Вижте Офис Москва на Марксистская на картата

Запазваме основните си принципи на работа, които ни позволяват да осигурим перфектно качество, ефективност и индивидуален подход към всеки наш клиент.


  прочети повече статии

Сподели
Модера Резидънс - затворен комплекс със собствен парк
Комплексът е проектиран с идеята да отговори на потребността от градско жилище на съвременния човек с активен начин на живот. Той притежава отлично съчетание между качествено строителство, функционалност, спокойствие и сигурност.
Вижте още
Изгодни имоти в Банско - най-добрите предложения само при нас!
Видяхте ли цените в Банско! Обзаведени студиа от 10 000 евро! Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който работи целогодишно. За собствено ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Изпратете запитване