Първа копка на комплекс Sofia North Park

2018-01-11

На 10.01.2018 г. беше направена официална първа копка на Sofia North Park в присъствието на инвеститорите, архитектурния екип на ГЕНИГ, екипа на строителната компания Аргогруп Екзакт, представители на BULGARIAN PROPERTIES, клиенти, приятели и партньори.

Отец Иван освети старта на проекта, като пожела на строителите да положат здрави основи на новата жилищна сграда и да работят качествено и усърдно, както винаги досега при всеки техен проект. На бъдещите новодомци отецът пожела да бъдат благословени и да живеят в хармония и разбирателство.

С това беше даден старт на строителството на Sofia North Park, като по план сградата ще бъде готова в средата на 2019г.

Още преди старта на строителството над 50% от наличните жилища в комплекса вече са резервирани. Разположен в непосредствена близост до Северния парк и метростанция Бели Дунав, Sofia North Park предизвиква голям интерес поради съчетанието от наличие на парк и метро и сме уверени, че след старта на строителството наличностите ще се изчерпят бързо. Уникален продукт на пазара, на цени без аналог!

Вижте повече информация за наличните апартаменти и си уговорете среща с нашите консултанти още днес!


  прочети повече статии

Споделете
Нова вълна морски оферти за Лято'2019!
Купете собствен имот на морето и се радвайте на дългите и слънчеви летни дни! Атрактивни цени, започващи от 15 000 евро за обзаведено студио, които всеки може да си позволи. Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114