Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Първа копка на комплекс Sofia North Park

2018-01-11

На 10.01.2018 г. беше направена официална първа копка на Sofia North Park в присъствието на инвеститорите, архитектурния екип на ГЕНИГ, екипа на строителната компания Аргогруп Екзакт, представители на BULGARIAN PROPERTIES, клиенти, приятели и партньори.

Отец Иван освети старта на проекта, като пожела на строителите да положат здрави основи на новата жилищна сграда и да работят качествено и усърдно, както винаги досега при всеки техен проект. На бъдещите новодомци отецът пожела да бъдат благословени и да живеят в хармония и разбирателство.

С това беше даден старт на строителството на Sofia North Park, като по план сградата ще бъде готова в средата на 2019г.

Още преди старта на строителството над 50% от наличните жилища в комплекса вече са резервирани. Разположен в непосредствена близост до Северния парк и метростанция Бели Дунав, Sofia North Park предизвиква голям интерес поради съчетанието от наличие на парк и метро и сме уверени, че след старта на строителството наличностите ще се изчерпят бързо. Уникален продукт на пазара, на цени без аналог!

Вижте повече информация за наличните апартаменти и си уговорете среща с нашите консултанти още днес!


  прочети повече статии

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още

Изпратете запитване