Първа копка на комплекс Sofia North Park

2018-01-11

На 10.01.2018 г. беше направена официална първа копка на Sofia North Park в присъствието на инвеститорите, архитектурния екип на ГЕНИГ, екипа на строителната компания Аргогруп Екзакт, представители на BULGARIAN PROPERTIES, клиенти, приятели и партньори.

Отец Иван освети старта на проекта, като пожела на строителите да положат здрави основи на новата жилищна сграда и да работят качествено и усърдно, както винаги досега при всеки техен проект. На бъдещите новодомци отецът пожела да бъдат благословени и да живеят в хармония и разбирателство.

С това беше даден старт на строителството на Sofia North Park, като по план сградата ще бъде готова в средата на 2019г.

Още преди старта на строителството над 50% от наличните жилища в комплекса вече са резервирани. Разположен в непосредствена близост до Северния парк и метростанция Бели Дунав, Sofia North Park предизвиква голям интерес поради съчетанието от наличие на парк и метро и сме уверени, че след старта на строителството наличностите ще се изчерпят бързо. Уникален продукт на пазара, на цени без аналог!

Вижте повече информация за наличните апартаменти и си уговорете среща с нашите консултанти още днес!


  прочети повече статии

Сподели
Морска резиденция Belle Epoque в Лозенец
Елитна морска резиденция на първа линия на плажа в Лозенец. Напълно завършена и функционираща, с луксозни апартаменти от най-висок клас. Вижте последните 7 налични жилища за продажба.
Вижте още
Park View Residence - комплекс в централен район близо до метро
Отлични цени, напредващо строителство и спиращи дъха гледки от високите етажи - всичко това ще намерите в Park View Residence! Комплексът се строи в кв. Банишора. Главен изпълнител: ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ. Налично банково финансиране при 10% самоучастие.
Вижте още

Изпратете запитване