Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Весели празници от BULGARIAN PROPERTIES!

2023-12-21

Скъпи приятели и партньори,

Докато светлините на Коледа блестят все по-силно, ние от BULGARIAN PROPERTIES искаме да споделим нашата благодарност и радост с всички Вас. 2023 г. беше юбилейна за нас – отпразнувахме 20 години успехи, иновации и растеж благодарение на Вашата подкрепа и доверие!

Сега, когато смело стъпваме в следващото десетилетие, ние се вълнуваме от новите възможности и предизвикателства, които ни очакват. Нашето обещание към Вас е да продължим да предоставяме най-качествените услуги и да бъдем Ваш надежден партньор в света на недвижимите имоти.

Пожелаваме Ви щастливи празници, изпълнени с мир, радост и топлина! Нека новата 2024 година донесе здраве, щастие и още повече успехи за всички нас.

С благодарност и най-добри пожелания,

Екипът на BULGARIAN PROPERTIES

————————————————————

Дните между 23-ти и 27-ми декември, както и 30.12 - 1.01.2024 ще бъдат почивни за нашите офиси.
На 28-ти и 29-ти декември ще работим с намалено работно време и само по предварителен график с уговорени срещи. Оставаме на разположение за консултации по неотложни въпроси.

Можете да държите връзка с нас по имейл, телефон или в социалните мрежи. Контактите на брокерите са във всяка оферта на сайта.

Отваряме обратно в нормален работен режим на 2.01.2024 г.


  прочети повече статии

Сподели
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още

Изпратете запитване