Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Весели празници от BULGARIAN PROPERTIES!

2021-12-22   |  BULGARIAN PROPERTIES

И през 2021 г. продължихме да търсим и да намираме спокойствие, сигурност и комфорт у дома.

Домът, семейството и добрите отношения с близките продължиха да бъдат наши основни ценности и източник на енергия и сила.

Нека сега, в края на 2021 г., се съберем около празничната трапеза, запалим светлините, приготвим любимите си ястия и си пожелаем да се чувстваме винаги добре у дома, да успяваме да съхраним обичта и добротата в сърцата си и да ценим истински важните неща в живота!

Относно работния ни режим по време на празниците, бихме искали да ви информираме, че между 24 и 28.12, както и между 1 и 3.01 офисите ни ще бъдат затворени.

На 29, 30 и 31 декември ще работим с намалено работно време и само по предварителен график с уговорени срещи. Отваряме обратно в нормален работен режим на 4.01.2022 г.

Можете да държите връзка с нас по имейл, телефон или в социалните мрежи. Контактите на брокерите можете да намерите към всяка оферта.

Оставаме на разположение за консултации по важни въпроси.

Пожелаваме ви много здраве, радости и късмет!

Искрено ваши,

Екипът на BULGARIAN PROPERTIES


П.П. Коледната магия пристига при Вас от тази специална къща близо до Стара Загора

  прочети повече статии

Сподели
Лятото е все по-близо! Осигурете си собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Изпратете запитване