Имате ли имот за продажба в "Sunset Kosharitsa"? Продайте го с нас!

"Сънсет Апартмънтс" / Sunset Apartments

"Сънсет Апартмънтс": невероятно съчетание на планина и море

ТАЗИ ОФЕРТА НЕ Е ВАЛИДНА Този имот е част от комплекс
Sunset Kosharitsa
Характеристики на имота

Тип на имота: Апартаменти (различни типове)
Обща площ: 30.00 м2 (чиста площ плюс общи части)
Двор: прочетете текста
Спални: 1-2
Етаж: 3
Състояние: отлично
Обзавеждане: Необзаведен
Реф. номер: Sunset

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС са ексклузивен агент на комплекса „Сънсет Апартмънтс”!

Строителството на „Сънсет Апартмънтс” вече започна. Моля, проверявайте напредъка на строителните работи с камерата на обекта!

„Сънсет Апартмънтс” е изключително модерен нов комплекс, разположен сред интригуващо съчетание от хълмове и панорамни гледки към Черно море. Разположен на площ от 8 декара, този нов проект ще е част от ваканционно селище „Кошарица”, което се намира на около 5 км от к.к. Слънчев бряг.
Предлагаме ви възможността да притежавате собствен ваканционен имот в подножието на планината, с великолепни панорамни гледки към морето.

Проектиран да отговаря на своята първокласна позиция между планината и морето, „Сънсет Апартмънтс” ще се състои от 4 блока с общо 188 апартамента – студия, двустайни, тристайни апартаменти и пентхаус-апартаменти, както и от 34 паркоместа. Създадени да са в хармония с красивата природа наоколо, елегантните апартаменти ще отговарят на изискванията за модерен дом, с удобни тераси, от които ще се разкриват гледки към планината, морето или басейна.
Комплексът ще предлага и в трите входа на Блок 2 от „Сънсет Апартмънтс 2” закрит спортен център (със зали за фитнес и аеробика) и висококачествени съоръжения, включващи сауна, джакузи и парна баня, два солариума и две стаи за масаж, които ще са за изключително за ползване от жителите и гостите на „Сънсет Апартмънтс”.
Стилният комплекс ще предлага и голям избор от удобства: три басейна (единият с пул бар), мини маркет, магазин, два модерни ресторанта и кафене, както и елегантни общи части и градини.
Свежият планински въздух и прохладният морски бриз благоприятстват дългите разходки, планинското колоездене, семейните излети, риболовът, слънчевите бани и практикуването на множество водни спортове.


СПЕЦИФИКАЦИЯ НА АПАРТАМЕНТИТЕ
• Външна изолация, предпазваща от горещината; гладко измазани вътрешни стени.
• PVC дограма с двоен стъклопакет.
• Качествени врати, солидни външни врати с ключалки.
• Подове, покрити с плочки.
• Напълно оборудвани бани и тоалетни: кранчета, обзавеждане, санитария, под и стени, покрити с плочки.
• Балкони с подове, покрити с плочки.
• Вода, електричество, кабелна телевизия.
• Цената на апартамента не включва обзавеждане или кухненско оборудване. За повече информация относно пакетите ни за обзавеждане моля, прочете по-долу.
Апартаментите се продават напълно завършени и готови за обзавеждане.

ПОДДРЪЖКА НА ОБЩИТЕ ЧАСТИ
Цялостната поддръжка на комплекса е поверена на водещата българска фирма за управление на имоти "Пропърти Мениджмънт БГ". Годишната такса за поддръжка се изчислява според квадратурата на имота в размер на 8 евро/кв.м. и тя покрива:
• Поддръжка на градината.
• Поддръжка, почистване и плащане на изразходваната електроенергия в общите части (коридорите на блока).
• Охрана.
• Поправки и ремонти по сградата, общите части и комплекса, настъпили от нормалното ползване на сградата.ОБЗАВЕЖДАНЕ
Нашите партньори от "Фърниш.БГ" ще ви предложат богат избор от пакети за обзавеждане. Пакетите за обзавеждане за апартаментите, които ще бъдат отдавани под наем ще включват всички нужно за пълноценното ползване на имота, а именно:
• Легла, шкафове, тоалетки, нощни лампи.
• Печка, микровълнова печка, хладилник, чайник, тостер.
• Тенджери, тигани, прибори, посуда, кухненски уреди
• Маса за хранене и столове
• Канапе и кресла (който се превръщат в легла)
• Спално бельо, кърпи, завивки и др.
• Телевизор във всяка стая, Hi-Fi система със CD и MP3 плейър,
• Настолни лампи
• И всичко друго, от което имате нужда, за да стане апартаментът готов за отдаване под наем.

Цените на пакетите за обзавеждане варират между 4500 и 6500 евро (с ДДС), в зависимост от площта на апартамента. Ние ви препоръчваме да ползвате услугите на "Фърниш.БГ" за да постигнете нужния стандарт на апартаментите, които ще бъдат отдавани под наем от "Пропърти Мениджмънт БГ" (за повече информация моля, прочете по-долу).


Комплексът „Сънсет Апартмънтс” е част от луксозната верига SILKY HOTELS & RESORTS и ще бъде управляван от водещата българска компания за управление и отдаване под наем на имоти "Пропърти Мениджмънт БГ", която ще предлага денонощни услуги на собствениците, гостите, туристите, участниците в бизнес семинари и дългосрочните наематели.

ОБЩИ УСЛОВИЯ
• Всички собственици, които отдават апартаментите си под наем, трябва да заплатят годишен данък върху приходите от наем в размер на 10%. Ние ще свършим това от ваше име.
• Собствениците, които имат договор за отдаване под наем с "Пропърти Мениджмънт БГ", могат да използват апартамента си когато пожелаят при условие, че са уведомили бюрото за резервации 30 дни предварително (въпреки че през ниския сезон това може да не е нужно). По време на вашия престой ще трябва да заплатите само разходите за почистване, ако ползвате тази услуга.
УПРАВЛЕНИЕ И СТОПАНИСВАНЕ НА ИМОТИТЕ (незадължителна услуга)
Като част от SILKY HOTELS & RESORTS, комплексът „Сънсет Апартмънтс” ще предлага първокласна услуга за управление на имоти, предоставена от водещата компания за управление и отдаване под наем на имоти "Пропърти Мениджмънт БГ". Годишната такса за ползване на тази услуга е 350 Евро и включва следните основни услуги:
• Управление и организация на документооборота.
• Организация на поддръжката на апартамента, редовно почистване, смяна на спалното бельо и пране, подготовка на апартамента за отдаване под наем, ежедневно почистване, когато имотът е зает от туристи и др.
• Редовна комуникация със собственика в случай на непланирано събитие, уведомяване за всичко необходимо, отчетност.
• Стопанисване на парични средства на собственика на имота и заплащане на различни дължими суми към доставчици на услуги (електричество, кабелна телевизия, интернет, ВИК, БТК и т.н.).
• Интернет достъп до резервациите на вашия апартамент, направени от тур оператора, така че да бъдете информирани относно дните, когато можете да резервирате апартамента за вас, вашето семейство и приятели или за да проверите приходите си от наем.
• Издаване на документи по категоризация на имота във връзка с отдаването му под наем.
• Организиране и заплащане на годишен данък сгради и данък смет (средствата трябва да бъдат предоставени от собственика на имота).
• Попълване и подаване на годишна данъчна декларация и заплащане на съответния данък за приходи от апартамента от името на собственика на имота.
• Предлагане на имота на туроператори и туристически агенции.
• Услуги на рецепцията на комплекса.
• Стопанисване на парични средства на собственика на имота, които да бъдат използвани за плащане на сметки, пряко свързани с апартамента или общите части на комплекса.
• Организация, счетоводство и съхранение на всички документи, получени от трети страни – доставчици на услуги, агенти, местни институции, данъчни служби и др.
• Представителство на собственика пред трети страни, държавни и местни институции (община, кметство, данъчни служби и т.н.), агенти, наематели и др.

ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ (незадължителна услуга)
Собственици, които желаят техният апартамент да се отдава под наем на туристи през периодите, когато не ползват имота си, могат да сключат договор с професионалната фирма "Пропърти Мениджмънт БГ" и партньорите й – водещи местни и международни тур оператори, предлагащи почивки в България.
Маркетинг отделът на "Пропърти Мениджмънт БГ" провежда голяма рекламна кампания с цел да привлече туристи, които да се настанят в апартаментите в комплекса. "Пропърти Мениджмънт БГ" използва всички модерни техники за реклама, включително уеб маркетинг чрез водещите портали за туризъм и летни почивки и системи за резервация в България като www.BeachBulgaria.com, както и чрез сайта www.PropertyManagement. BG. Имотите ще се предлагат и в местни и международни печатни медии, като комплексът ще бъде включен и в международни изложения и туристически изложби. Освен това, „Сънсет Апартмънтс” ще бъде рекламиран на местно ниво чрез офисите на "Пропърти Мениджмънт БГ" на отделни туристи.
ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО УПРАВЛЕНИЕТО И ОТДАВАНЕТО ПОД НАЕМ, МОЖЕТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ ОТ "Пропърти Мениджмънт БГ".

На собствениците ще бъдат предложени фиксирани тарифи за нощ за краткосрочно отдаване под наем на имота им. Всички разходи при краткосрочното отдаване под наем (електричество, вода, кабелна телевизия, интернет) са за сметка на собственика на имота. Дългосрочното отдаване под наем предполага допълнително договаряне между собственика и наемателя, което може да бъде извършено от нас от ваше име. Обикновено при дългосрочно отдаване под наем всички разходи се заплащат от наемателя. Нашият опит показва, че краткосрочното отдаване под наем осигурява по-високи приходи и ние очакваме, че през първата година доходността от наеми в „Сънсет Апартмънтс” ще е максимум 5% и около 8-10% през втората и следващите години, след като комплексът стане известен и се наложи на пазара.


СХЕМА НА ПЛАЩАНЕ
Имот в „Сънсет Апартмънтс” може да се закупи на три вноски:
- 20% депозит – при подписване на предварителния договор
- 30% до един месец след заплащане на депозита
- 50% до 6 месеца
Предлагаме отстъпки при заплащане на пълната сума за имота.

ЦЕНИ И НАЛИЧНОСТИ /обновяват се постоянно/

НАЛИЧНИ АПАРТАМЕНТИ И ЗАВЕДЕНИЯ (КАФЕНЕТА):

• Басейн и кафене пред Блок 1 - План
• Басейн и кафене пред Блок 2 - План
• Басейн и кафене между блокове 3 и 4 - План
Обща цена 60 000 евро

БЛОК 1 – ВХОД A

Първи Етаж (План на етажа)

Апартамент 7, с 1 спалня, гледка към басейна/морето/планината, обща площ на апартамента 64.00 кв.м. (нетна площ 55,68 + 8.32 общи площи), цена 43 424 Евро

Втори Етаж (План на етажа)

Апартамент 18, с 1 спалня, гледка към басейна/морето/планината, обща площ на апартамента 67.13 кв.м. (нетна площ 58,10 + 9.03 общи площи), цена 46 736 Евро

БЛОК 1 – ВХОД B

Приземен Етаж (План на етажа)

Втори Етаж (План на етажа)

Апартамент 33, с 1 спалня, гледка към басейна/морето/планината, асансьор, обща площ на апартамента 64.47 кв.м. (нетна площ 55,68 + 8,79 общи площи), цена 44 504 Евро

Трети Етаж (План на етажа)

Апартамент 44, с 1 спалня, гледка към басейна/морето/планината, асансьор, обща площ на апартамента 67.64 кв.м. (нетна площ 58,10 + 9,54 общи площи), цена 46 293 Евро

Четвърти Етаж (План на етажа)

Апартамент 46, Президентски апартамент, гледка към басейна/морето/планината, обща площ на апартамента 176.99 кв.м. (нетна площ 160,69 + 16,30 общи площи), цена 113 769 Евро

БЛОК 1 – ВХОД C

Втори Етаж (План на етажа)

Апартамент 53, с две спални, гледка към басейна/морето/планината, обща площ на апартамента 91.06 кв.м. (нетна площ 80,76 + 10.30 общи площи), цена 59 000 Евро

БЛОК 2 – ВХОД A

Втори Етаж (План на етажа)

Апартамент 64, с две спални, гледка към басейна/морето/планината, обща площ на апартамента 91.15 кв.м. (нетна площ 80,76 + 10,39 общи площи), цена 59 420 Евро

Трети Етаж (План на етажа)

Апартамент 67, с 1 спалня, гледка към басейна/морето/планината, обща площ на апартамента 73.00 кв.м. (нетна площ 64.18 + 8.82 общи площи), цена 47 377 Евро

БЛОК 2 - ВХОД B

Приземен Етаж (План на етажа)

Първи Етаж (План на етажа)

Втори Етаж (План на етажа)

Апартамент 81, с 1 спалня, гледка към басейна/морето, асансьор, обща площ на апартамента 64.48 кв.м. (нетна площ 56,56 + 7.92 общи площи), цена 44 891 Евро РЕЗЕРВИРАН (tp)

Четвърти Етаж (План на етажа)

Апартамент 94, апартамент-пентхаус с две спални, гледка към басейна/морето/планината, асансьор, обща площ на апартамента 147.80 кв.м. (нетна площ 133,79 + 14,01 общи площи), обща цена 96 371 Евро

БЛОК 2 – ВХОД C

Приземен Етаж (План на етажа)

Апартамент 96, с 1 спалня, гледка към басейна/планината, обща площ на апартамента 59.82 кв.м. (нетна площ 53,91 + 5,91 общи площи), цена 39 882 Евро

Апартамент 98, студио, гледка към планината, обща площ на апартамента 29,25 кв.м. (нетна площ 26,31 + 2,94 общи площи), обща цена 23 400 Евро

Първи Етаж (План на етажа)

Апартамент 101, с 1 спалня, гледка към басейна/морето, обща площ на апартамента 65.17 кв.м. (нетна площ 57,93 + 7,24 общи площи), цена 44 218 Евро

Трети Етаж (План на етажа)

Апартамент 114, апартамент-пентхаус с две спални, гледка към басейна/морето/планината, обща площ на апартамента 146.27 кв.м. (нетна площ 133,79 + 12,48 общи площи), цена 95 373 Евро

БЛОК 3 – ВХОД A

Приземен Етаж (План на етажа)

Апартамент 120, с 1 спалня, гледка към морето, обща площ на апартамента 52.63 кв.м. (нетна площ 46,70 + 5,93 общи площи), цена 36 020 Евро

Втори Етаж (План на етажа)

Апартамент 132, с 1 спалня, гледка към морето, асансьор, обща площ на апартамента 64.43 кв.м. (нетна площ 56,56 + 7,87 общи площи), цена 45 236 Евро

Трети Етаж (План на етажа)

Апартамент 138, с 1 спалня, гледка към планината/морето, обща площ на апартамента 65.99 кв.м. (нетна площ 57,93 + 8,06 общи площи), цена 47 500 Евро

БЛОК 3 – ВХОД B

Втори Етаж (План на етажа)

Апартамент 147, с две спални, гледка към басейна/морето/планината, обща площ на апартамента 90.74 кв.м. (нетна площ 80,76 + 9,98 общи площи), цена 61 784 Евро РЕЗЕРВИРАН

Трети Етаж (План на етажа)

Апартамент 150, пентхаус-апартамент с 1 спалня, гледка към басейна/морето/планината, обща площ на апартамента 92.40 кв.м. (нетна площ 83,58 + 8.82 общи площи), цена 60 248 Евро

БЛОК 4 – ВХОД A

Приземен Етаж (План на етажа)

Апартамент 157, студио, гледка към басейна/морето, обща площ на апартамента 46.55 кв.м. (нетна площ 40,48 + 6,07 общи площи), цена 31 310 Евро

Първи Етаж (План на етажа)

Апартамент 158, с 1 спалня, гледка към басейна/морето, асансьор, обща площ на апартамента 64.14 кв.м. (нетна площ 55,39 + 8,75 общи площи), цена 43 897 Евро

Втори Етаж (План на етажа)

Апартамент 164, с 1 спалня, гледка към басейна/морето, асансьор, обща площ на апартамента 64.47 кв.м. (нетна площ 55,68 + 8,79 общи площи), цена 44 884 Евро

БЛОК 4 – ВХОД B

Първи Етаж (План на етажа)

Апартамент 181, с две спални, гледка към басейна/морето/планината, обща площ на апартамента 88.83 кв.м. (нетна площ 78,82 + 10.01 общи площи), цена 59 971 Евро

Втори Етаж (План на етажа)

Апартамент 184, с две спални, гледка към басейна/морето/планината, обща площ на апартамента 91.01 кв.м. (нетна площ 80,76 + 10,25 общи площи), цена 61 968 Евро

NB! Цените са крайни, с ДДС. Освен тази цена ще трябва да заплатите нотариални такси, държавна такса и местен данък (общо около 5% от покупната цена). В документите за собственост се записва реалната цена на имота.

Планове на етажите на „Сънсет Апартмънтс” *:
БЛОК 1
БЛОК 2
БЛОК 3
БЛОК 4
*За да можете да отворите .zip файл трябва да имате WinZip или друг .zip софтуер. Ако не можете да отворите файла моля, свалете си EnZip.


Още информация за "Сънсет Апартмънтс" / Sunset Apartments :

Референтен номер: Sunset

Този имот е част от комплекс: Sunset Kosharitsa

Искате да намерите имот при максимално голям избор? Ние ще ви помогнем!
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас:

За да изпратите запитването, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност и че давате своето съгласие данните Ви да бъдат обработвани от BULGARIAN PROPERTIES. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.
Харесва ли ви този имот? Препоръчайте го на приятелите си!

Цена

€ 23 972

799 €/м2 Обща площ: 30 м2

Дължима комисионна от купувача

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ Реф. номер: Sunset
  • 0882 817 480
  • 02 425 68 42
  • Пишете ни във Facebook
  • bulgarianproperties.bg
  • Изпратете имейл
  • Следете цената на този имот
Отговорен брокер за имота

Иван Кунев

Иван Кунев
Офис Слънчев бряг
Брокер на месеца

Искате да намерите имот при максимално голям избор? Ние ще ви помогнем!
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас:

За да изпратите запитването, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност и че давате своето съгласие данните Ви да бъдат обработвани от BULGARIAN PROPERTIES. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.
Оглед на имота по Skype Не губете време за оглед! Поръчайте оглед на имота с видео по Skype. Свържете се с брокера и поръчайте оглед по Skype!
Хит на продажбите

Вижте всички хитове!

Двустаен апартамент в култова сграда в Зона Б-5
Допълнителни услуги
Последни Новини
Николай Николов е новият Регионален мениджър на BULGARIAN PROPERTIES за Велико Търново

20/Март/2019
BULGARIAN PROPERTIES

Той пое това предизвикателство в началото на 2019 г. и за изминалите само няколко седмици вече има постигнати видими резултати.

В качеството си на Регионален мениджър Николай допринесе за откриване на новия офис на компанията в центъра на гр. Велико Търново, който вече е отворен и посреща клиенти.

Освен продавачи и купувачи на имоти, екипът ни посрещна и журналист ... прочети повече

Последни регионални новини
За ценителите: „София филм фест на брега“ от 14 март

22/Февруари/2019
https://www.burgasinfo.com

Подрбани заглавия в конкурствата програма ще предложи за ценителите на седмото изкуство и тази жгодина фестивала „София филм фест на брега". Той ще се проведе от 14 до 22 март, а мястото на прожекциите ще е по традиция в Общинско кино АБ в Държавен театър "Адриана Будевска".

Освен нови филми, "София филм фест на брега" предлага на публиката възможността да се срещне с интересни ... прочети повече

Знаете ли, че?
Международният фестивал на маскарадните игри "Сурва" в Перник с рекорден брой участници - 7 400

04/Януари/2019
Bnr.bg

Рекорден брой участници ще се включат в 28-то издание на Международния фестивал на маскарадните игри "Сурва", който ще се проведе от 25 до 27 януари в Перник.

Към момента участие са заявили 121 сурвакарски и кукерски групи, от тях 17 от чужбина. Всяка следваща година интересът към фес... прочети повече