Имате ли имот за продажба в района на София? Продайте го с нас!

Lyulin Suites

Нови апартаменти в Люлин 8, до BILLA и Метрото. Ценa 570 €/m2.

Общо 77 имота: 21 продадени, 3 резервирани, 53 свободни. Цени и наличности...

В процес настроителство Планирано завършване:   ТАЗИ ОФЕРТА НЕ Е ВАЛИДНА
Характеристики на имота

Тип на имота: Апартаменти (различни типове), Едностайни апартаменти, Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти
Обща площ: 0.00 м2 (чиста площ: 0 м2 плюс общи части: 0.00 м2)
Спални: 1,2
Етаж: 6
Състояние: отлично
Обзавеждане: Обзаведен/необзаведен
Реф. номер: Lyulin Suites

Местоположение на имота/комплекса

Област София / гр. София / кв. "Люлин 8"

Приблизително местоположение на имота

Lyulin Suites ПРЕДСТОЯЩО СТРОИТЕЛСТВО!
СТАРТ: Септември 2010 ГОД.
СРОК НА ЗАВЪРШВАНЕ: Май 2012 ГОД.

ГАРАНТИРАНА ДОХОДНОСТ ОТ НАЕМИ В РАЗМЕР НА 6% ГОДИШНО, ЗА 3 ГОДИНИ!


''Lyulin Suites'' (''Люлин Суитс'') е новостроящ се жилищен комплекс с модерна архитектура, който е разположен сред приятна заобикаляща среда. Комплексът предлага уют и спокойствие, в най-хубавата част на квартал Люлин - 8-ми микрорайон, зад супермаркет BILLA и само на 3 минути пеша от спирката на Метрото.
Комплекс ''Lyulin Suites'' (''Люлин Суитс'') се състои от две сгради, в които има 26 апартамента, 2 магазина и 3 офиса. Предлагат се три нива на довършителни работи, в зависимост от желанието на клиента. Освен това комплексът разполага и с подземни паркоместа, както и с мазета.
''Lyulin Suites'' (''Люлин Суитс'') е разположен на малка тиха уличка, в най-добрата част на квартал ''Люлин''. В непосредствена близост до комплекса се намира станция на метрото, автобусна спирка и широкият булевард "Царица Йоана" с бърз директен достъп до центъра на града. В района са разположени супермаркет BILLА, магазинът за бяла и черна техника "Technopolis", няколко училища, детски градини, медицински центрове, ресторанти и кафенета. Тези характеристики на местоположението са добри предпоставки за комфортен живот, както и за спокойно отглеждане на деца. След пускането на Софийското Метро и широкия булевард "Царица Йоана", тази част на Люлин се утвърди като чудесен район за живеене, с бърз достъп до центъра на столицата, отлично развита инфраструктура и всичко нужно в непосредствена близост. Районът е предпочитан от двойки, семейства с деца и млади професионалисти, основно заради ефективно изградената инфраструктура, удобствата на квартала, Метрото и разбира се изгодните цени на имотите. ''Люлин'' 8 е един жилищен комплекс със завършен облик, с модерно градоустройство и добре организирана градска среда на живот.

Прочетете отзиви за ”Lyulin Suites” в пресата

Срок на завършване
• Строежът се очаква да стартира през месец Септември 2010 г.
• Комплексът ще бъде напълно завършен за около 20 месеца, до Май 2012 г.

Районът
Находящ се в така наречения "Люлин Център", най-хубавата част на най-големия жилищен квартал в столицата, ''Lyulin Suites'' (''Люлин Суитс'') се радва на стратегическа позиция, само на три минути пеша от метро-станция, супермаркет BILLA, магазин за бяла и черна техника от веригата "Technopolis", множество ресторанти и кафенета. В района има паркове и детски площадки. Обслужва се от няколко автобусни, тролейбусни и маршрутни линии. След края на квартал ''Люлин'' се намира околовръстното шосе, а от там лесно се стига до балнеоложкия курорт Банкя, който предлага прекрасни условия за спа процедури и семейни почивки.
Във връзка с всичко това ние смятаме, че направена днес инвестиция в качествено жилище в този квартал ще увеличи значително стойността си в бъдеще, като междувременно би могла да осигурява много добра възвръщаемост от отдаване под наем.

Гледайте документален филм за ж.к. "Люлин"

Архитектурата
Проектът "Люлин Суитс" е дело на едно от най-успешните през последните години архитектурни студия в София "Artnewvision". Той представлява комплекс от две жилищни сгради, разположени в общ парцел, който е с излаз на две улици. От запад това е улица „Гоце Делчев”, която се явява главен подход и към нея е ориентирано влизането в подземния гараж, обслужващ комплекса, както и подхода към сграда ”А”. От юг ще бъде изградена тупикова улица, осигуряваща достъпа до сграда “В”. Сграда „А” е със сключено застрояване отляво, а сграда „В” е свободно стояща.

Основната цел при проектирането е била:
• добро функционално решение на отделните апартаменти и на общите комуникационни пространства;
• оптимално ситуиране в общия комплекс за двете сгради;
• добра организация на пространствата между сградите;
• лесна и удобна връзка с общите части на сградите и градинката около двата блока;
• разумно усвояване на площите на парцела;
В резултат на всички тези характеристики се е получила приятна и рационална среда за обитаване.

Проектът е съобразен с:
• градоустройствените ограничения на парцела – нормативни отстояния между съществуващи и новопроектирани сгради, застроителни показатели на парцела, допустима височина на сградите, основни подходи;
• разположение спрямо добрите практики за максимално ослънчаване и добро проветрение;
• основните гледки и разположение на съседните сгради;
• задоволяване на потребността от паркиране;

Архитектурният образ на сградите е стегнат, с изчистени обеми, силуети и акцентиране върху интересни моменти от общата композиция. Визията максимално подчертава функцията на сградите. С архитектурните детайли - парапети, перголи, кули е постигнато богатство на образа и отношение към човешкия мащаб.
Двете сгради имат общ сутерен, където са разположени паркоместата и складовите площи (мазета). До подземното ниво стигат двете стълбища и двата асансьора, захранващи сградите, за лесен и директен достъп на живеещите. На партерното ниво, освен главните входове на сградите, са разположени: в блок "А" - два магазина с връзка към главната улица „Гоце Делчев”, в блок "Б" - офисна част с отделен вход. В жилищната част на сградите има общо 26 жилища.

Защо да купим дом в ''Lyulin Suites'' (''Люлин Суитс'')?
Апартаментите в комплекс ''Lyulin Suites'' (''Люлин Суитс'') определено си струват инвестицията поради няколко фактора:
Чудесно местоположение: Комплексът е разположен в най-хубавата, централна част на "Люлин", в тих жилищен район, само на две минути от станция на метрото и в близост до голям супермаркет BILLA, училища, ресторанти и други;
Изключителни сгради: Модерна архитектура и просторни апартаменти с функционално разпределение. Сградата е дело на доказали се архитекти, с множество проектирани и построени сгради;
Реномирана строително-предприемаческа компания: "Чобанов и Стоянов" ООД има над петнадесет завършени жилищни и ваканционни обекта в портфолиото си. Компанията е позната с високото качество на обектите си, спазването на сроковете на завършване и на поетите ангажименти. "Чобанов и Стоянов" ООД е дъщерна фирма на нашата компания БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС, а това е допълнителна гаранция за качество, срок и спазване на всички поети обещания към клиентите, решили за закупят имот тук.
Правилният тип имот: ''Lyulin Suites'' (''Люлин Суитс'') е жилищен комплекс с високо качество на използваните материали и довършителните работи, находящ се в квартал с добра инфраструктура. Търсенето на имоти от тип ново строителство и с високо качество на изпълнението, в този район е силно. Отпускането на ипотечен кредит не е проблем за хора с достатъчно доходи, а ние можем да помогнем с кандидатстването пред банката;
Неустоимо изгодна цена!: Продажната цена в размер на 570 Евро е най-ниската за апартаменти ново строителство в този район. Гарантираме, че тази атрактивна цена е постигната на основата на максимална оптимизация на разходите за материали и труд, отлично балансиран проект и ниската норма на печалба, заложена от строително-предприемаческата компания "Чобанов и Стоянов" ООД;
Висока възвращаемост: Ако желаете да получвате възвръщаемост от своя имот можете да сте спокойни, че апартаментите в комплекса са подходящи за дългосрочно отдаване под наем. Потенциалните наематели са хора, които търсят висок стандарт, лесен достъп до транспорт и всекидневни удобства. При бъдеща препродажба се очаква добра печалба;
Пълен набор от услуги по поддръжка на имота: Собствениците на апартаменти в ''Lyulin Suites'' (''Люлин Суитс'') ще могат да се възползват от услуги, свързани с поддръжката, управлението и отдаването под наем на техния имот, предлагани от екипа професионалисти на водещата компания PropertyManagement.BG, която би могла да бъде ангажирана с цялостното управление на комплекса в случай, че мнозинството собственици решат да се възползват от услугите на тази компания.

Пазарът на имоти в София е най-динамичният в България, предлагащ стабилност на цените дори и по време на кризата и добра възвращаемост на вложените капитали в резултат на големия поток на местни и чуждестранни клиенти, които търсят да закупят имоти или се нуждаят от качествени жилища под наем. Търсенето на качествени имоти в столицата е наистина голямо и ще продължи да бъде такова и през следващите години с оглед на продължаващото разрастване на града и неговите жители.

Техническа Спецификация
''Lyulin Suites'' (''Люлин Суитс'') ще бъде построен с най-висококачествени и модерни строителни материали и техники, предлагайки енергийно ефективни домове, които са лесни и евтини за поддръжка. Сградата и апартаментите ще бъдат завършени в съответствие с БДС – "на машинна замазка и шпакловка". Това означава, че имотите ще се предлагат в стандартния вид, в който се сдават повечето новопостроени жилища в България. Общите части на сградата ще са напълно завършени (боядисани стени с латекс, гранитогрес на пода и осветителни тела - плафони), докато апартаментите ще се предлагат с машинно измазани стени, небоядисани, с входна врата и с PVC дограма със стъклопакет, под на циментова замазка (без подови настилки), с бани без плочки и санитария, без осветителни тела, ВИК на тапа.
Всеки от апартаментите в ''Lyulin Suites'' (''Люлин Суитс'') ще се предлага с мазе и паркомясто, които задължително трябва да се закупят с апартамента срещу допълнително заплащане (вижте продажните цени по-долу).

Спецификация на сградите:
• външна мазилка на сградите - минерална, на силиконова основа, цветна според проекта видим на 3d визуализациите показани в тази оферта;
• тераси с метален парапет, боядсан в сребрист цвят;
• прозрачните части на терасите са с "декоративни мрежести панели, боядисани в сребрист свят";
• хубав асансьор с автоматична врата, който ще слиза до подземния етаж с паркоместата и мазетата, и ще спира на всеки етаж;
• осветлението в общите части ще се пуска автоматично от фотоклетки и датчици за движение;
• фасадно осветление на сградите и градинско осветление;
• хубава ажурна ограда от метал;
• озеленени пространства около сградите;
• офисите в сграда "Б" са със самостоятелен вход към офисната зона и преддверие, за да не се притесняват жиеещите в сградата;

Спецификация на апартаментите:
Стандартно апартаментите се предават на купувача в съответствие с БДС - на "машинна замазка и шпакловка". Това означава, че имотите ще се предлагат в стандартния вид, в който се сдават повечето нови жилищни имоти в България. Апартаментите ще са с машинно измазани небоядисани стени, с входна врата и с PVC дограма със стъклопакет, под на циментова замазка (без подови настилки), с бани без плочки и санитария, без осветителни тела, ВИК на тапа.
Ето част от другите подробности относно стандарта на довършване:
• хубави входни врати от МДФ са включени в цената. Интериорни врати не са включени в цената;
• контролиран достъп с домофонна уредба и отваряне от апартамента;
• бяла ПВЦ дограма с качествен профил;
• машинно измазани, небоядисани стени и подове на циментова замазка;

Важно! Строително-предприемаческата компания "Чобанов и Стоянов" ООД предлага, срещу допълнително заплащане, довършване до ключ с качествени български материали (моля, вижте цена с довършителни работи), избор на плочки, ламинат и цветове на латекса за стените. В случай, че клиентът сам предостави материалите за работа, ще бъде изготвена отделна оферта за труда.
Ако желаете да довършите имота си с друг вид материали, вносни или от по-висок клас, по собствен интериорен проект, можете да получите специална оферта на изгодна цена, конкретно според Вашите изисквания и спецификации.
Можете да разчитате на най-конкурентните цени на пазара и разбира се - на най-високо качество, контролирано от нас през целия процес на работата.

Нашата дъщерна компания за обзавеждане и интериори FURNISH.BG / Home Design предлага изгодни пакети за обзавеждане (моля, вижте цената с обзавеждане в секция "Цени и наличности"). Опцията "Пълно обзавеждане" се препоръчва на клиенти, които целят висок стандарт или желаят да закупят имот с цел реализиране на приходи от наем. Разбира се, може да бъде изготвена и специална оферта според конкретните изисквания на купувача.

FURNISH.BG Интериори, обзавеждане, оборудване (по желание)
Стандартно апартаментите се продават необзаведени, но на клиентите се предлага възможност за закупуването на напълно обзаведени и оборудвани апартаменти (разгледайте цените и наличностите в секцията "Имоти и цени"). Водещата компания за интериорен дизайн и цялостно обзавеждане Furnish.BG / Home Design ще обзаведе апартаментите, закупени с опцията „напълно обзаведен”. Компанията предлага стандартни пакети за обзавеждане, които са създадени да отговарят на изискванията за постоянно обитаване или отдаване под наем. Цените на готовите пакети за обзавеждане зависят от типа на апартамента – около 5000 евро за студио (боксониера), 6200 евро за двустаен апартамент (апартамент с една спалня) и 7300 евро за тристаен апартамент (апартамент с две спални). Пълният пакет за обзавеждане включва абсолютно всичко необходимо, за да може имотът да бъде използван от собствениците или наемателите:
• Легла, маси, шкафове и гардероби от ПДЧ – модерен дизайн;
• Оборудвана кухня, включително с бяла техника: хладилник, микровълнова, готварска печка;
• Телевизор във всяка стая, аудио/видео уредба (DVD, CD, MP3);
• Тенджери, тигани, посуда, прибори за хранене, кухненски уреди;
• Спално бельо, кърпи, завивки и др.;
• Осветителни тела;
• И всичко останало, необходимо за удобен начин на живот;
Furnish.BG / Home Design е наша дъщерна компания, поради което можем да Ви гарантираме ниски цени при най-добро качество.

PropertyManagement.BG


Управление на имота и отдаване под наем (незадължителна услуга):
''Люлин Суитс'' ще бъде качествена жилищна сграда, една от най-добрите за живеене в целия квартал "Люлин". Всички апартаменти ще бъдат изпълнени според най-високите изисквания, с цел да съответстват на стандартите за модерен начин на живот. Една част от клиентите закупуват нови апартаменти с цел инвестиция и отдаване под наем. Нашите партньори от водещата компания за управление и отдаване на имоти Пропърти Мениджмънт БГ ООД и ApartmentsBulgaria.com могат да предложат пълен набор от услуги по управлението и отдаването под наем. Компанията вече успешно управлява и отдава под наем множество жилищни сгради, отделни апартаменти, комплекси от затворен тип, ваканционни вили в големите градове и всички туристически дестинации в България.
Освен отдаване под наем, компанията ще предлага и редица допълнителни услуги на собствениците и наемателите, като почистване, пране и готвене, гледане на деца, поддръжка и ремонтни услуги. Компанията ще рекламира комплекса с цел привличане на дългосрочни наематели (българи и чужденци) сред младите професионалисти, семейства с деца и мениджъри във фирми, които търсят модерни и комфортни жилища на разумна цена. Относно отдаването на апартамента под наем, предлагаме две опции по избор на клиента:

Опция 1) Наем на свободния пазар: Имотът ще се оферира под наем и ще се рекламира с цел намиране на наемател на пазарната към момента цена. При намиране на дългосрочен наемател фирмата посредник Пропърти Мениджмънт БГ ООД следва да получи стандартна комисионна в размер на половината от първия месечен наем;
Опция 2) Гарантиран наем: Прочетете повече подробности по-долу, в следващия абзац;

Освен това, Пропърти Мениджмънт БГ ООД предлагат услуги по стопанисването и управлението на имота, представителство на клиента и грижа за апартамента. Тези услуги са удобни за клиенти, които не живеят в града или нямат възможност да се грижат за имота си лично. По желание собствениците могат да се възползват от услуги по стопанисване срещу цена от около 50 лв. месечно.

Гарантиран наем (незадължителна услуга):
Собственици, които са закупили апартамент или офис в комплекса, с цел отдаване под наем, могат да се възползват от услугата "Гарантирана доходност от наем", която предлагаме специално за "Люлин Суитс". Компанията за управление на имоти ще предложи 3-годишен договор за наем с фиксирана годишна доходност от 6 % за целия период на наема. По този начин инвестицията е осигурена с гарантирана доходност, а купувачът може да разчита на постоянен твърд финансов приход. Офертата важи единствено за имоти напълно обзаведени и оборудвани със стандартния пакет предлаган от FURNISH.BG / Home Design (можете да видите офертата по-долу, в секция "Цени и наличности") и закупен от същата фирма, и започва да тече 6 месеца след получаването на Разрешение за ползване/Акт 16. Собственикът е длъжен да си осигури стопанисването на имота (плащане на годишна такса за поддържка, данъци, наглеждане и т.н.) лично, чрез собствен представители или ползвайки платената услуга "Стопанисване на имот", която предлага компанията Пропърти Мениджмънт БГ ООД (вижте подробности относно тази услуга по-горе, в горния абзац). Всички текущи разходи по ползването на имота, като електричество, вода, кабелна телевизия, интернет, ремонти и поддръжка на апартамента в нормален вид са за сметка на наемателя. Собственикът на имота следва да е наясно, че следните плащания и такси са за негова сметка, когато получава гарантирана доходност по тази наша оферта:
• Годишен данък сгради и такса смет;
• Годишна такса за поддръжка на общите части на сградата (според решението на Общото събрание на собствениците в сградата);
Собственик сключил договор за гарантиран наем няма право да ползва имота си за времето на договора.

Поддръжка на комплекса:
По желание на собствениците и след решение на Общото събрание на собствениците в сградата ще бъде решено как да се поддържа комплексът и неговите общи части. За момента сме получили оферта от професионалната компания за поддръжка и управление на имоти PropertyManagement.BG за пълна поддръжка на сградите и пространството около тях. Тази компания може да осигури нужните услуги срещу годишна такса за поддръжка на комплекса, изчислявана на квадратен метър от площта на притежавания апартамент. Тази такса ще покрива поддръжката на комплекса и всичките съоръжения в него, почистването на общите части, сметките за вода и електричество на общите части (коридорите в блока). Ползването на услугите на тази компания не е задължително и собствениците заедно ще решат дали да изберат препоръчаната от нас компания или ще предпочетат друго решение. Строително-предприемаческата компания "Чобанов и Стоянов" ООД ще окаже пълно съдействие по организирането на необходимите общи събрания на собствениците с цел вземане на официални решения и създаване на организация относно осъществяването на ефикасна поддръжка на блоковете и околното пространство.

Резервация на апартамент
Всеки апартамент в комплекса ''Lyulin Suites'' може да бъде резервиран незабавно, с невъзвръщаем депозит от 5 % от покупната цена, платим по сметката на предприемача с кредитна карта или банков превод, както и в брой. Депозитът резервира имота за период от максимум 30 дни, след което се подписва предварителният договор за покупко-продажба.

Схеми на плащане

1) Стандартен план:
• 5 % невъзвръщаем депозит при резервиране на апартамента
• 35 % първа вноска, платима при подписване на предварителния договор, до 30 дни след резервирането (+3 % от цената на имота - комисионна за нашата агенция)
• 30 % втора вноска, платима при завършване на трети етаж (около м. Август/Септември 2010 г.)
• 20 % трета вноска, платима при достигане на фаза „груб строеж” (около м. Януари 2011 г.)
• 10 % четвърта вноска, платима при напълно завършване на комплекса и издаване на Разрешение за ползване/Акт 16 - (около м. Декемрви 2011 г.)

3) План с отстъпка:
Отстъпка от 7 % от продажната цена, ще бъде предложена при следния план на плащане:
• 5 % невъзвръщаем депозит при резервиране на апартамента
• 85 % първа вноска, платима при подписване на предварителния договор, до 30 дни след резервирането (+3 % от цената на имота - комисионна за нашата агенция).
• 10 % втора вноска, платима при напълно завършване на комплекса и издаване на Разрешение за ползване/Акт 16 - (около м. Декември 2011 г.)

4) Разсрочено плащане
Разсрочено плащане с 15 % увеличение на цената:
• 5 % невъзвръщаем депозит при резервиране на апартамента
• 15 % първа вноска, платима при подписване на предварителния договор, до 30 дни след резервирането (+3 % от цената на имота - комисионна за нашата агенция).
• 80 % втора вноска, платима при напълно завършване на комплекса и издаване на Разрешение за ползване/Акт 16 - (около м. Декември 2011 г.)

Цени, и наличности (информацията се обновява постоянно!)
''Люлин Суитс'': План и разположение на сградите
Цените са крайни. Върху тези цени клиентът следва да се заплати нотариални такси, местни данъци и такси (около 4 - 6 % върху цената, записана в нотариалния акт).

Важно! Всеки апартамент следва да бъде задължително закупен с мазе и паркомясто, срещу съответно допълнително заплащане, според обявените цени.

Изпратете запитване за този имот

Харесва ли ви този имот? Препоръчайте го на приятелите си!

Цени от-до

€ 33 603 - € 142 486

Площи на жилищата: 0 м2 - 229.09 м2

Пълен списък с цени и наличности

Дължима комисионна от купувача

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ Реф. номер: Lyulin Suites
Отговорен брокер за имота

Светослав Друмев

Светослав Друмев
Офис Luximmo София, Витоша 69 - партньорски офис

Изпратете ми запитване

Хит на продажбите

Вижте всички хитове!

Допълнителни услуги
Застраховки
Застраховка на имота от
ИЗГОДНИ ЗАСТРАХОВКИ
Съдействие за
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИ
Последни Новини
Първа копка на комплекс Sofia North Park

11/Януари/2018

На 10.01.2018 г. беше направена официална първа копка на Sofia North Park в присъствието на инвеститорите, архитектурния екип на ГЕНИГ, екипа на строителната компания Аргогруп Екзакт, представители на BULGARIAN PROPERTIES, клиенти, приятели и партньори.

Отец Иван освети старта на проекта, като пожела на строителите да положат здрави основи на новата жилищна сграда и да работят качес... прочети повече

Последни регионални новини
Евтини полети до Брюксел и от Летище Пловдив

07/Ноември/2017
http://plovdiv.dir.bg

Нискотарифната авиокомпания Райънеър отпразнува първия полет на своя нов маршрут Пловдив – Брюксел (Шарлероа), който ще се изпълнява 2 (два) пъти седмично.

Тове е първият изцяло нов маршрут от трите стартиращи тази седмица дестинации от зимното разписание на авиокомпанията за 2017 г. Така зимното разписание на Райънеър от Пловдив включва общо 4 (четири) маршрута, заедно с новите до ... прочети повече

Знаете ли, че?
Според изследване за регионите Плевен и Габрово – новите звезди в икономиката

29/Ноември/2017
24 часа, бр.325, 29.11.2017, с.2+3

Габрово и Плевен са новите звезди в икономиката. Това сочат данни, представени от Института за пазарна икономика в изследване за развитие на регионите през годината.Габрово е областта с най-силно икономическо развитите след София, като основни критерии са инвестициите. Във вторник например правителст... прочети повече