Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Продажби и наеми на недвижими имоти близо до Приморско

Приморско е един от най-посещаваните морски курорти на България. Приказната природа, богатото културно-историческо наследство, чудесните плажове и разнообразните възможности за активен спорт и забавление, привличат десетки хиляди туристи по всяко време на годината и най-вече през летния сезон.

Приморско се намира на живописен полуостров между заливите Стамополу (северен) и Дяволски (южен), на който обширни плажове и скалисти брегове се редуват с китни крайбрежни гори с екзотична растителност. На територията на Приморско има множество резервати и защитени местности, както и природни забележителности. Резерват Ропотамо се намира от двете страни на едноименната река, която се влива в Черно море на север от Приморско. Той включва скалните феномени Змейова къща и Лъвската глава. Национален Парк Ропотамо включва резервата Аркутино (Мечешкото блато), който съхранява редки растения като пясъчната лилия.

Понастоящем ваканционните имоти, къщите, вилите, земята и другите водове имоти в района на Приморско са много привлекателни като съотношение между цена и локация. Ако сте решили да инвестирате в имот в района на Приморско сега е подходящ момент за това.
Кои са ТОП офертите в Приморско днес?
ПРОДАВАМ имот в Приморско. Как мога да го обявя при вас?
Кои са най-предпочитаните комплекси ново строителство в Приморско?
Покажете ми имоти в Приморско с видео оглед
Какви луксозни имоти се предлагат в Приморско?
Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Имате имот за продажба близо до Приморско?
Продажба
Разработен семеен туристически бизнес в с. Писменово Близо до с. Писменово Просторен имот с дворно място, барбекю, детски кът и масивна ограда с камък и ковано желязо Предлагаме за продажба разработен, семеен, туристически бизнес имот. Имотът се намира на тихо, спокойно и екологично място в с. Писменово, Югоизточна България, област Бургас, община Приморско. Селцето е разположено в природен парк Странджа, сгушено в обширни дъбови гори на 140 м.
€ 740 000
Площ: 847 м2  Двор: 811 м2
Тип на имота: Вилa
Павел Раванов Брокер, Бургас
1 от 1 резултата

Изпратете запитване