Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Имоти в Смолян за продажба и под наем

Смолян е разположен в централната част на Родопите, на 104 км южно от Пловдив. С дължина повече от 20 км, Смолян е най-дългия град в България. След бурното развитие на курорта Пампорово, Смолян отбелязва ръст в икономическото си развитие и броят на желаещите да посетят града.

Близо до Смолян се намират туристически обекти като пещерите „Ухловица” и „Радина”, скалата „Невястата”, Смолянския водопад и езера, Кървавата стена и др. Освен ски-курорта Пампорово, скоро до Смолян ще има и други курорти с условия за зимни спортове. В близост се намират и множество еко-пътеки. В Смолян се намират и Астрономическа обсерватория и Планетариума.

Смолян е привлекателен район за покупка или наем на имот заради прекрасното му местоположение - в сърцето на Родопите, в близост до Пампорово и до границата с Гърция - и великолепна природа. Сега е добър момент за изгодна сделка с имот.
Покажете ми имоти в Смолян с видео оглед
Какви къщи се предлагат в Смолян?
Селските къщи са хит! Какви оферти имате в района на Смолян?
Прочетете цялата информация
2 намерени оферти
Подреди по
Имате имот за продажба в Смолян?
Продажба
Етаж от къща с паркомясто в кв. Райково на гр. Смолян гр. Смолян , кв. "Горно Райково" Обзаведено жилище с прекрасна гледка към гора и планина Предлагаме за продажба първи етаж от къща в кв. Райково в красивия български град Смолян, разположен в централната част на Родопите, на 87 км от Кърджали, на 96 км южно от втория по големина град в страната – Пловдив, на 10 км от един от най-големите зимни курорти в България –
€ 70 000
116.12 м2 (603 €/м2)
Тип на имота: Етаж от къща
Минчо Лилов Старши брокер , Смолян
Продажба
Двуетажна къща с хубава гледка на 30 км от Смолян гр. Смолян Къща с двор в западнта част на Родопите близо до границата с Гърция Къща в живописно село в западнта част на Родопите, в близост до границата с Гърция, на 34 км югозападно от областния град Смолян, 43 км югозападно от к.к. Пампорово, 132 км южно от най-близкото летище в град Пловдив и 280 км югоизточно от столицата София. Спиращите дъха природни
€ 27 000
Площ: 109 м2  Двор: 520 м2
Тип на имота: Къща
Минчо Лилов Старши брокер , Смолян
2 от 2 резултата

Изпратете запитване