Контакти
0

Продажба и наем на къщи близо до Шумен

Като водеща фирма на имотния пазар БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС предлага богат избор от къщи за продажба и под наем в цялата страна. Освен това, ние правим всичко възможно да предоставим на нашите клиенти разнообразие от оферти на къщи близо до Шумен. По този начин ще можете да изберете подходящия за вас имот – къща, вила, парцел, земя, търговски площи и др. – близо до Шумен според търсените от вас характеристики.

На тази страница можете да разгледате всички наши оферти на къщи, разположени близо до Шумен. Всяка оферта разполага с подробна информация и снимки. В линковете по-надолу ще получите подробна информация и за всички други видове имоти, които предлагаме близо до Шумен.

Ако искате да получите повече информация, моля обърнете се към вашия брокер, чийто контакти се намират под снимките на имота. Също така можете да попитате за съвет относно това дали къщи и районът, в който се намира, са подходящи за вашите индивидуални нужди, търсения жизнен стандарт, достъпа до транспорт и удобства и да получите допълнителна информация, ако решите да отдавате имота под наем или да го препродадете на изгодна цена.

Надяваме се, че нашите оферти на къщи за продажба и под наем близо до Шумен ще отговорят на вашите нужди. Ако имате въпроси, моля свържете се с нас.

Прочетете цялата информация
2 намерени оферти
Подреди по
Продажба
Едноетажна къща с голяма градина с лозя в с. Осмар Близо до гр. Шумен Имот в развито село в подножието на природен резерват Предлагаме за продажба тухлена къща в село Осмар. Селото е разположено в югозападната част в полите на Шуменското плато на около 200 метра височина. Удостоено със златен печат за „Уникално европейско селище“, присъден от Европейския форум на експертите и официалното ...прочети повече
€ 12 800
100.00 m2 (128€/m2)
Тип на имота: Къщи
Красен Захариев Брокер, Варна
Продажба
Къща „Мадара“ Близо до гр. Шумен Напълно реновирана къща в традиционно български село БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС има удоволствието да ви предложи напълно реновирана къща в традиционно български село. Местността е прочута с древните български столици Плиска и Преслав. Селата са живописни и спокойни, известни с традициите на винопроизводство и фермерското стопанство. ...прочети повече
€ 36 000
120.00 m2 (300€/m2)
Тип на имота: Къщи
Красен Захариев Брокер, Варна
2 от 2 резултати

Не можете да намерите подходящ имот? Свържете се с нас, ние ще Ви помогнем!

Изпратете запитване