Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Имоти в Шумен за продажба и под наем

Шумен е разположен в Шуменското поле, което е отворено към югоизток и постепенно намалява своята височина. Полето, в което се намира градът, е разположено в подножието на плато с изключително разнообразна и красива природа. Богатото културно-историческо наследство на Шумен и региона и красивата природа дават предпоставки за развитието му в първокласен туристически център.

Град Шумен има богато културно-историческо наследство. В града се намира паметникът "Създатели на българската държава", представящ най-важните моменти от българската история от 7 до 10 в. От паметника има красива панорамна гледка към града и от тук започват интересни туристически маршрути по Шуменското плато, където е разположена и Шуменската крепост. На 15 км от Шумен се намира Мадарският конник, а близо до се намират и старите български столици Плиска и Преслав.

Цените на имотите в и около Шумен са изключително изгодни, както и в другите региони на България. Ако вашият избор е покупка или наем на имот в Шумен сега е правилният момент.
Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Имате имот за продажба в Шумен?
Продажба
Мултифункционална складова база в Южна промишлена зона на гр. Шумен гр. Шумен , кв. "Промишлена зона" Отлина възможност за инвестиция с незабавна възвръщаемост Представяме на вашето внимание складова база със стоманобетонна конструкция и комуникативна локация с лице на главен изходен булевард на град Шумен, Южна Промишлена зона, посока Ришки проход. Имотът се състои от: • Приземен етаж – 7 складови помещения по 40 кв.м., от които 5
€ 540 000 (без ДДС)
Площ: 1 280 м2  Двор: 2 000 м2
Тип на имота: Склад
Георги Георгиев Брокер, Варна
1 от 1 резултата

Изпратете запитване