Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Коментари на наши клиенти

457
Валерий
Подмосковие, 12 Декември 2014
Искам да изразя благодарност на мениджъра Ангел Соколов за професионално отношение към работата и уважително отношение към мен. От първата среща до деня, в когато си тръгнах, аз усещах подкрепа и желание за помощ. Без да се съобразява с личното си време, той винаги беше готов да изслуша и да даде полезен съвет. Дори ми беше приятно само говоря с него. Изборът на апартамент не беше лесен, но благодарение на Ангел, резултатът е положителен. Има много интересни неща, които научих от него за Варна и за България. С вниманието си към клиента той ме спечели. Огромна благодарност към Ангел Соколов!

Освен това, аз съм благодарен за участието в процеса и на Татяна Олейник. Нейният съвет много ми помогна в избора на локацията на апартаментите. Тя винаги е била на линия и ми помогна много в подготовката на огледите. С нея също ми беше приятно да общувам. Татяна, благодаря ти!

Направи ми добро впечатление и адвокат Гергана Тасева. Тя притежава професионален опит, който позволява бързо и лесно да се решат всички въпроси, свързани с покупка на недвижими имоти. Беше приятно и полезно да общувам с тези хора. Благодаря, Гергана!

Сделката още не е приключена, но работата на професионалисти като Вас ми дава сто процентна увереност, че резултатът ще е отличен!
Благодаря на всички, които работят във BULGARIAN PROPERTIES!!!
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Изпратете запитване