Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Коментари на наши клиенти

457
Натали Гримшоу
Великобритания, 14 Декември 2015
Аз съм купувач от Великобритания и търсих апартамент в Банско предимно за да практикувам зимни спортове. Търсих имот в Банско около 6 месеца и говорих с различни агенции, за да проуча пазара на недвижими имоти в България.
Свързах се с BULGARIAN PROPERTIES докато бях на посещение в Банско и разглеждах имоти с други агенции. BULGARIAN PROPERTIES успя да ми организира огледи още на следващия ден. Накрая аз се разкъсва между закупуване на имот с BULGARIAN PROPERTIES или друга агенция. На хартия двете агенции бяха на едно ниво, но в крайна сметка аз избрах да закупя имот с BULGARIAN PROPERTIES поради следните причини:
1. Техният брокер наистина ме слушаше и отдели време да разбере моите изисквания и аз усещах, че апартаментите, които ми бяха показани отговарят на моите изисквания, а не просто ми се показват, защото брокерът иска бързо да ги продаде по-бързо.
2. Аз усещах, че брокерът с които работих (Андрю Пийч) наистина дава безпристрастни съвети и подкрепа, както и ме запозна с Банско, пазарът на недвижими имоти в Банско и България като цяло.
3. Брокерът винаги се държеше много професионално, като в същото време имаше способността да изгради добри отношения. Той отговаряше на всички мои въпроси и добре разбираше процесът на закупуване на имот в България.
4. Андрю дори ми даваше съвети, които са извън неговите компетенции (например, относно обмяната на валута, трансфер до летището, запознаване с други купувачи на имоти в България).
Много е важно при закупуване на имот, да намериш добре осведомен, надежден брокер и агенция за недвижими имоти, затова аз препоръчвам BULGARIAN PROPERTIES на всеки, който реши да закупи имот.
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още

Изпратете запитване