Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Коментари на наши клиенти

457
Магдалена Миланова-Марбах
Турги, Швейцария, 18 Март 2019
Реших да споделя с останалите клиенти, а и бъдещи такива на агенцията “Бългериън пропертис“, огромното си задоволство от последното ми посещение на жилището ми в завършената сграда “А“ на комплекса “Витоша Вю“.
На първо място ще подчертая, че качеството на извършеното строителство е на много високо ниво, ниво, което рядко се среща в България въобще!
Впечатлява доброто разпределение и изграждане на всички видове инсталации - давам пример с климатиците, които ще се намират над вратите, а не просто набиващо се на някоя стена.
Дограмата е висококачествена, терасите са прецизно изпълнени.
И трите готови сгради, като цяло са с много красиви фасади! С изключително позитивен ефект е идеята външните тела на климатиците да бъдат скрити, а не хаотично монтирани някъде по фасадата!
Комплексът “Витоша Вю“ е според мен много добър пример, за това как трябва да се строи в София - добре обмислен проект, съответно качествено и отговорно реализиран!
Чакам с нетърпение въвеждането в експлоатация!
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още

Изпратете запитване