Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Широкият център на София ще бъде сред топ кварталите за 2022 г.

2022-01-13   |  profit.bg

Всички търсим добра инвестиция в недвижим имот.

Част от нас – за да сменят старото си жилище, други – за да купят своя първи дом, трети – да инвестират с цел отдаване под наем или купуват имот за децата си.

Към кои квартали в столицата да се насочим?

Екипът на Profit.bg се допита до имотните агенции, за да разбере кои са кварталите, които те препоръчват за покупка на имот през 2022 г.

Вижте какво сподели Полина Стойкова MRICS, изпълнителен директор на BULGARIAN PROPERTIES:

През тази и следващите години особено внимание ще обръщаме към зоната на широкия център на столицата, включващ квартали, като Зона Б-5, Зона Б-18 и 19 и Банишора, както и други райони, които граничат непосредствено с централните части на София и се явяват тяхно естествено продължение.

Там има налични терени за строителство и вече започна реализацията на доста мащабни проекти, които доказано променят градската среда и увеличават привлекателността на тези райони.

Освен близост до центъра, те имат предимствата на пълна транспортна и инфраструктурна обезпеченост, училища и детски градини, магазини и всякакви удобства. А новите проекти ще внесат и така нужната качествена среда, наличие на собствени вътрешни дворни пространства и качество, на което настоящите купувачи държат.

Наред с тях, разбира се, на традиционен интерес ще се радват вече наложилите се южни и източни райони, както и набиращият скорост район около ИКЕА и София Ринг Мол.

Вижте нашите топ предложения в широкия център на София

Разгледайте жилища в най-търсените южни и източни квартали




  прочети повече статии

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още

Изпратете запитване