Брокерите на месец септември на BULGARIAN PROPERTIES

2019-09-04   |  BULGARIAN PROPERTIES

Здравей, Септември!

Започна новият сезон и ви очакваме в офисите ни в цялата страна, за да сбъднем всички ваши имотни мечти и да ви помогнем да купите, продадете, наемете или отдадете имот лесно, приятно и сигурно!
А ето и кои са нашите топ консултанти, които ви препоръчваме с две ръце!

Те заслужиха титлата Брокер на месеца на база резултатите, които постигнаха през месец август - един необикновен месец, в който лятното настроение се слива с очакванията за новия сезон, стремежите и плановете за оставащите 4 месеца до края на тази година. Месец, в който вие почивахте, но намирахте време, за да придвижите имотните си планове напред, а ние бяхме на линия, както винаги, за да ви помогнем.

​Запознайте се с брокерите на месец Септември!

1. Иван Крумов за пореден месец той заема първо място с активни продажби в най-продавания в момента комплекс Park View Residence. Можете да се срещнете с Иван в изнесения ни офис на строителната площадка на комплекса, за да поговорите и да направите своя избор на жилище - 0882 817 463

Вижте офертите на Иван Крумов тук

2. Джулия Тодорова също за пореден месец е сред нашите топ брокери. Отличник с множество успешни продажби в хитовите ни комплекси AMur на ул. Мур в Манастирски ливади и Vitosha View.

Вижте офертите на Джулия тук

3. Роман Калов - брокерът, който успешно продава комплекси ново строителство в северните райони на София - Люлин и Връбница. Роман успя да привлече огромен интерес към комплекс Царица Йоанна в Люлин 2, а също и да поддържа отлично темпо на продажбите в хитовия Sofia North Park до пълното разпродаване на жилищата в комплекса.

Вижте офертите му тук

4. Иванка Стойкова - старши брокер и мениджър на офис Бъкстон-Манастирски ливади в София. Тя бележи забележителни резултати в продажбите на новия комплекс New Comfort Home в кв. Дианабад. В резултат на нейните усилия наличностите бързо се изчерпват и затова побързайте да си огранизирате среща и оглед.

Вижте офертите на Иванка Стойкова тук

5. Росен Станков - водещ брокер на топ комплекса Модера Резидънс в кв. Витоша. Вече повече от половината от жилищата са продадени, а завършването на комплекса ще бъде в края на тази година.

Вижте неговите оферти тук

6. Банско продължава да бъде хит сред купувачите и този месец. За пореден път Анди Пийч, регионален мениджър за Банско, е сред брокерите на месеца. Изберете своя имот в Банско още сега!

Изберете своя имот в Банско още сега! Вижте нашите топ оферти!

7. Сергей Пеловски определи месец август като невероятен успех. Той провеждаше срещи буквално ежедневно и остави редица доволни клиенти за пореден месец.

Разгледайте офертите на Сергей и не се колебайте да се свържете с него! Вижте всички оферти на Сергей Пеловски тук

8. Стефан Абанозов работи усилено, за да предложим най-добрите оферти в Боровец. И той успява да го постигне, тъй като само нашият офис в района разполага с най-добрите и най-актуалните оферти.

Разгледайте ги тук

9. Стойчо Бугов e eдин от най-опитните ни консултанти се отличава с успешни сделки в края на годината.

Вижте неговите оферти тук

10. Успехите на Инга Новгородцева за този месец се дължат основно на продажбите на жилища в новия ни екскузивен комплекс “Св. св. Петър и Павел”, който предлагаме в кв. Младост 2.

Всички оферти на Инга може да видите тук

11. Диана Янева е топ брокер за гр. София, професионалист, който успява да поддържа отлични резултати.

Вижте всичките й оферти тук

12. Офисът ни в Слънчев бряг също отбелязаха страхотни резултати в лицето на Любка Михова, следвайки тенденцията за активизацията на търсенето по морето.

Изберете своя морски имот в Слънчев бряг, Свети Влас и района още сега

13. Стефан Моллов е топ брокерът ни в Пловдив. Той успя да натрупа значително портфолио от имоти и да поддържа отличен темп на сделките в Пловдив.

Вижте офертите на Стефан Моллов тук

14. Още един финалист идва от офиса ни в Банско, който в монента е в активен сезон! Това е Павел Димитров - дългогодишен наш консултант с отлични предложения в най-големия ни зимен курорт, както и познания за всички аспекти на покупката на ваканционен имот в ски курорт.

Вижте всички оферти на Павел Димитров

15. Теменужка Михалева е един от най-опитните ни професионалисти. Тя е в офиса ни в Стара Загора, който отговаря за града и селата в района.

Вижте офертите на офис Стара Загора тук

Поздравления за резултатите, колеги!

  Още новини

Сподели
AMur Residence - луксозна сграда на ул. Мур, до бул. България
AMur Residence материализирала идеята за модерно градско жилище: луксозно изпълнение, функционалност и удобство, спокойствие и сигурност, зелена околна среда и комуникативно местоположение
Вижте още
Park View Residence - комплекс в централен район близо до метро
Отлични цени, напредващо строителство и спиращи дъха гледки от високите етажи - всичко това ще намерите в Park View Residence! Комплексът се строи в кв. Банишора. Главен изпълнител: ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ. Налично банково финансиране при 10% самоучастие.
Вижте още

Още Новини

Медиите за нас
В-к Труд: Жилищата в София са най-достъпни от 10 години

Жилищата в София са най-достъпни за купувачите за последните 10 години. Показателят за достъпност на цените показва колко месечни заплати са необходими за покупката на 1 кв. м.

Средната цена на апартаментите в столицата през 3-то тримесечие на 2019 г. на база реално сключени сделки е 1088 евро/кв. м, сочат данни на компания за недвижими имоти. Така за покупката на 1 кв. м жилищна п...

18 Февруари, 2020
последни новини
В края на 2019 г. средният доход на домакинствата нараства двуцифрено

Общият доход средно на човек от домакинство през четвъртото тримесечие на 2019 г. е
1770 лв. и нараства с 13.7% спрямо същото тримесечие на 2018 година, показват данните на Националния статистически институт (НСИ).

В структурата на общия доход с най-висок относителен дял са доходите от работна заплата (56.2%), следвани от доходите от пенсии (27.3%) и от самостоятелна заетост ...

18 Февруари, 2020
Медиите за нас
Капитал за пазара на жилища в София: Силен сезон, с първи епизоди на спадове

Пазарът на жилища в София става все по-сегментиран, цените отдавна не зависят само от квартала и за тях все по-трудно се говори общо. При липсата на достатъчно детайлна официална информация обаче и "едрите" тенденции, които се очертават от наблюденията на някои от най-големите агенции, са ориентир.

Ръст при сделките

Гергана Тенекеджиева, "Адрес": В София...

17 Февруари, 2020
последни новини
Файненшъл Таймс класира Варна в топ 10 на европейските региони на бъдещето

Варна влезе в Топ 10 на малките на европейски региони на бъдещето 2020/21 по показателя ефективност на разходите. Класацията е на Отдела за чуждестранни инвестиции на Файненшъл Таймс, който публикува на 10 февруари 2020 г. списък на европейските градове и региони на бъдещето за 2020/21.

В тази категория Варна е в компанията на други пет български региона - Русе, Бурга...

13 Февруари, 2020

Изпратете запитване