Брокери на месеца - май 2019

2019-05-09   |  BULGARIAN PROPERTIES

Представяме ви брокерите на месец май на BULGARIAN PROPERTIES - Агенция на годината!

Те заслужиха своите отличия на база на рекордните резултати, които постигнаха през месец април. Той беше динамичен и ултра резултатен за нас като компания с множество реализирани сделки, щастливи купувачи и продавачи, участия в медии, телевизионни предавания и форуми.

За пореден път BULGARIAN PROPERTIES доказва лидерската си позиция и умение да продава имоти в цялата страна на клиенти от целия свят! Само през април нашите чуждестранни клиенти идваха от разнообразни страни - от съседна Македония до далечен Китай и дори от Австралия!
И в момента търсенето продължава да бъде голямо, а ние сме във върхова форма и сме сигурни, че можем да ви помогнем. Купувате или продавате, обадете ни се!

1. Иван Крумов - за пореден месец той заема първо място с активни продажби в най-продавания в момента комплекс Park View Residence. Можете да се срещнете с Иван в изнесения ни офис на строителната площадка на комплекса, за да поговорите и да направите своя избор на жилище. 📞 0882 817 463
Вижте всички оферти на Иван Крумов тук

2. Джулия Тодорова, която познавате от медийните й изяви по bTV и Bulgaria on Air с преки включвания от къщата в Бояна, също за пореден месец е сред нашите топ брокери. Освен че успя да отдаде къщата в Бояна под наем и продължава да работи за нейната продажба, тя постигна изключителни резултати в продажбите на топ комплексите на ул. Мур и любимия ни Vitosha View в кв. Кръстова вада.
Вижте всички оферти на Джулия Тодорова тук

3. Росен Станков - водещ брокер на топ комплекса Модера Резидънс в кв. Витоша. Росен има важна роля за успешната реализация на жилищата в комплекса и за пореден месец държи обеми на продажбите, на които всеки инвеститор би завидял.
Вижте всички оферти на Росен Станков тук

4. Роман Калов - брокерът, който успешно продава комплекси ново строителство в северните райони на София - Люлин и Връбница. Роман успя да привлече огромен интерес към комплекс Царица Йоанна в Люлин 2, а също и да поддържа отлично темпо на продажбите в хитовия Sofia North Park до пълното разпродаване на жилищата в комплекса.
Вижте всички оферти на Роман Калов тук

5. Емилия Емилова - опитен консултант и отличен търговец, Емилия за пореден месец се нарежда сред най-добрите! Тя предлага отлични жилища в Зона Б-5, към които има засилен интерес, а също така има много добри оферти в Лозенец и други райони на София.
Вижте всички оферти на Емилия Емилова тук

6. Камелия Ждерова за пореден месец е брокер на месеца. Топ обекти сред нейните предложения са най-новите ни ексклузивни комплекси:
- “Старлайт Лагера” - луксозен комплекс с басейн
- Park View Residence
- Комплекс в Младост 4
Вижте всички оферти на Камелия Ждерова тук

7. Сергей Пеловски определи месец април като невероятен успех. Той провеждаше срещи буквално ежедневно и остави редица доволни клиенти за пореден месец. Разгледайте офертите на Сергей и не се колебайте да се свържете с него!
Вижте всички оферти на Сергей Пеловски тук

8. Стефан Абанозов работи усилено, за да предложим най-добрите оферти в Боровец. И той успява да го постигне, тъй като само нашият офис в района разполага с най-добрите и най-актуалните оферти. Разгледайте ги тук
Вижте всички оферти на Стефан Абанозов тук

9. Банско също е сред най-търсените курорти, когато става въпрос за покупка на ваканционно жилище. Най-големият ни планински курорт привлича, както българи, така и чужденци. В резултат, нашите колеги Анди Пийч, регионален мениджър за Банско и Христо Несторов са сред брокерите на месеца.
Изберете своя имот в Банско още сега! Вижте нашите топ оферти!

10. Николай Николов - регионален мениджър на новооткрития ни офис в гр. Велико Търново, който вече се превръща в хита на сезона! Офисът ни в града привлече вниманието на български и чуждестранни купувачи с градски апартаменти, селски къщи в прекрасни планински села, парцели за строителство и разнообразни други имоти. Браво, колеги! Велико Търново ни липсваше!
Разгледайте нашите оферти във Велико Търново и района

  Още новини

Сподели
Жилище в Пловдив в комплекс Tomov Plaza
Апартаменти ново строителство в кв. Тракия на ТОП цени от 620 евро/кв.м.! Един от най-продаваните ни проекти в Пловдив, чието строителство напредва, очаквано завършване - 12.2021 г.
Вижте още
Сгради ново строителство с АКТ 16
Търсите ново строителство, но предпочитате завършено с Акт 16? Имаме го! Разгледайте нашата богата селекция от сгради ново строителство в София и цялата страна и изберете нов дом, изграден по съвременни стандарти и технологии, с възможност за ипотечно финансиране и готов за довършителни работи и обзавеждане. Вашето ново жилище ви очаква тук!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Дневник: Как се промени ипотечното кредитиране заради коронавируса

Всяка криза прави харченето много по-предпазливо особено, когато тя трудно се поддава на прогнози за продължителността, дълбочината и формата на кривата, която ще очертае. За разлика от предходната от 2008 г., сега банките влизат в кризата подложени поне два пъти на стрес тестове - от БНБ и от ЕЦБ и свръхликвидни по мнението на целия бранш.

От началото на кризата с коронавируса банк...

02 Юни, 2020
Медиите за нас
Капитал: Наемопад при софийски жилища

COVID кризата вече сваля наемите на жилищата в София. Още в първия месец след 13 март някои агенции заговориха за резки спадове в наемните цени с до 20% в сравнение с нивата преди извънредните мерки. През втория тази тенденция продължи, но с по-умерени темпове.

Новото са засилващите се очаквания, че пандемията ще промени и географията на търсенето. Ако работата от дист...

01 Юни, 2020
Медиите за нас
Монитор: Пуснаха имоти на отсрочено плащане

Офертите за жилища над 100 хил. евро намаляват. Заради намаленото търсене продавачите и на стари жилища са готови да изчакат купувачите с плащането, научи "Монитор". Доскоро подобни схеми се прилагаха основно от предприемачите, изграждащи нови кооперации.

"Продавачите също вече са склонни и на изплащане на сумата на вноски и на практика по-дълъг срок на приключване на сделката дори ...

29 Май, 2020
Медиите за нас
Дневник: Пазарът на имоти се завръща към живот

След като с въвеждането на извънредното положение пазарът на имоти бе поставен на пауза в началото на май той вече се връща към живота. В различна степен са възстановени активностите както на купувачите, така и на продавачите, но сега силната позиция е променена в сравнение с началото на март.

Цените се очаква да спаднат, но не и на имотите с добра локация и високо качество. След мн...

26 Май, 2020

Изпратете запитване