BULGARIAN PROPERTIES отпразнува 10-тия си рожден ден

2014-01-06

В празнична атмосфера, с приповдигнато настроение, награди и музика премина тържеството по случай 10-тата годишнина на BULGARIAN PROPERTIES.

Компанията имаше удоволствието да посрещне колеги, гости и приятели в Студио 5 в НДК, на емблематичния адрес пл. "България" номер 1. Mястото на събитието не беше избрано случайно, а с идеята по символичен начин да си пожелаем и през следващите 10 години да бъдем винаги номер 1 в България с това, което правим!

Управляващият директор на BULGARIAN PROPERTIES Михаил Чобанов направи емоционална ретроспекция на това от къде сме тръгнали и как се е развивала компанията, като представи снимки с първите ни офиси, клиенти, огледи, фирмени срещи и изложения.

В тържествената част от честването на юбилея BULGARIAN PROPERTIES връчи грамоти и специални отличия на всички колеги, които са с нас от самия старт на компанията през 2003 г. и вече 10 години неуморно допринасят за развитието й.

За 10 г. BULGARIAN PROPERTIES успя да се превърне в истинска мултинационална компания с клиенти от целия свят. Концепцията на тържеството беше изградена именно върху мултикултурния аспект на нашата дейност. Вечерта включваше разнообразна програма с музикални изпълнения на световни, британски, руски и български хитове, съпроводени с уникални танцови изпълнения със стилна хореография и специални ефекти.

Разбира се, като на рожден ден, кулминацията на вечерта бе ефектна торта с логото на компанията.

По случай годишнината ни получихме многобройни поздравления от нашите клиенти, както и специални поздравления от Агенцията по вписванията, от Българската агенция за инвестиции, НСИ, Обединена Българска Банка и Imot.bg.

За нас бе изключително важно, че имахме удоволствието да споделим тази прекрасна вечер с колеги от цялата страна, както и с много от нашите партньори, без които нямаше да сме това, което сме и нямаше да имаме възможността непрекъснато да се развиваме и да реализираме идеите си. Благодарим на всички!

Вижте още снимки от тържеството на страницата ни във Facebook

  Още новини

Сподели
Vitosha View - емблематичен комплекс в полите на Витоша
Витоша Вю е висок клас жилищен комплекс в кв. Кръстова вада в София. Съчетанието на модерна градска среда и непосредствена близост до Витоша създава усещане за дом, с комфорт и удобство, с бърза комуникация и красиви градини с много зеленина.
Вижте още
Нова вълна морски оферти - 2019 г.!
Купете собствен имот на морето и се радвайте на дългите и слънчеви летни дни! Атрактивни цени, започващи от 15 000 евро за обзаведено студио, които всеки може да си позволи. Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Още Новини

Медиите за нас
Искате ли да живеете в затворен комплекс с къщи?

Мечтаете да живеете в спокоен район с чист въздух и зеленина, без да се лишавате от удобствата, които предлага столицата?

А какво ще кажете да сте един от петимата щастливци, които ще имат възможност да си купят семеен дом в затворения комплекс "Слънчеви къщи", разположен във в.з. Американски колеж близо до Англо-американското училище.

Районът осигурява ...

17 Октомври, 2019
последни новини
Fakti.bg: Ръст от близо 8% при сделките с имоти в София

Cъc 7.81% ca ce увeличили cдeлкитe c нeдвижими имoти в Coфия прeд трeтoтo тримeceчиe нa тaзи гoдинa cпрямo cъщия пeриoд нa минaлaтa. Дaннитe нa Aгeнциятa пo впиcвaния coчaт, чe зa пeриoдa юли-ceптeмври 2018 г. ca били рeaлизирaни 6874 пoкупкo-прoдaжби, дoкaтo зa cъщия пeриoд нa тaзи тeхният брoй дocтигa 8866. Нa прaктикa трeтoтo тримeceчиe нa тaзи гoдинa e c нaй-мнoгo cключeни cдeлки...

16 Октомври, 2019
последни новини
Три впечатляващи жилищни комплекса в София

Три от продаваните ексклузивно жилищни комплекси от имотната агенция на годината BULGARIAN PROPERTIES напредват в своето строителство.

Емблематичният комплекс в полите на Витоша – Vitosha View, затвореният комплекс със собствен парк "Модера Резидънс" и Park View Residence, намиращ се в централен район и близо до метро, се строят от едни от най-големите строителни компании в България...

11 Октомври, 2019
Медиите за нас
България е на 8-мо място в ЕС по ръст на цените

България се нарежда на осмо място сред страните от ЕС по поскъпване на жилищата. През първото тримесечие на годината цените на апартаментите и къщите в страната са нараснали със 7,3% спрямо същия период на миналата година.

Първото място е за Унгария, където жилищата са поскъпнали с 11,3%, показват данните на европейската статистическа служба Евростат. Преди нас са още Чехия (+9,4%)...

08 Октомври, 2019

Изпратете запитване

Намерете вашия имот при максимален избор
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас: