BULGARIAN PROPERTIES отпразнува 10-тия си рожден ден

2014-01-06

В празнична атмосфера, с приповдигнато настроение, награди и музика премина тържеството по случай 10-тата годишнина на BULGARIAN PROPERTIES.

Компанията имаше удоволствието да посрещне колеги, гости и приятели в Студио 5 в НДК, на емблематичния адрес пл. "България" номер 1. Mястото на събитието не беше избрано случайно, а с идеята по символичен начин да си пожелаем и през следващите 10 години да бъдем винаги номер 1 в България с това, което правим!

Управляващият директор на BULGARIAN PROPERTIES Михаил Чобанов направи емоционална ретроспекция на това от къде сме тръгнали и как се е развивала компанията, като представи снимки с първите ни офиси, клиенти, огледи, фирмени срещи и изложения.

В тържествената част от честването на юбилея BULGARIAN PROPERTIES връчи грамоти и специални отличия на всички колеги, които са с нас от самия старт на компанията през 2003 г. и вече 10 години неуморно допринасят за развитието й.

За 10 г. BULGARIAN PROPERTIES успя да се превърне в истинска мултинационална компания с клиенти от целия свят. Концепцията на тържеството беше изградена именно върху мултикултурния аспект на нашата дейност. Вечерта включваше разнообразна програма с музикални изпълнения на световни, британски, руски и български хитове, съпроводени с уникални танцови изпълнения със стилна хореография и специални ефекти.

Разбира се, като на рожден ден, кулминацията на вечерта бе ефектна торта с логото на компанията.

По случай годишнината ни получихме многобройни поздравления от нашите клиенти, както и специални поздравления от Агенцията по вписванията, от Българската агенция за инвестиции, НСИ, Обединена Българска Банка и Imot.bg.

За нас бе изключително важно, че имахме удоволствието да споделим тази прекрасна вечер с колеги от цялата страна, както и с много от нашите партньори, без които нямаше да сме това, което сме и нямаше да имаме възможността непрекъснато да се развиваме и да реализираме идеите си. Благодарим на всички!

Вижте още снимки от тържеството на страницата ни във Facebook

  Още новини

Споделете
Модера Резидънс - затворен комплекс със собствен парк
Комплексът е проектиран с идеята да отговори на потребността от градско жилище на съвременния човек с активен начин на живот. Той притежава отлично съчетание между качествено строителство, функционалност, спокойствие и сигурност.
Вижте още

Още Новини

Последни регионални новини
Томичовият псалтир за първи път в България, ще бъде показан във Велико Търново и в София

Томичовият псалтир ще гостува за първи път в България. Заедно с Манасиевата хроника и Лондонското четвероевангелие, той е от най-изящните образци на илюстрованата българска ръкописна книга от 14-и век. Изданието е изработено в Търновската книжовна школа и се съхранява в Държавния исторически музей в Москва.

Велико Търново и София ще са двата български града, където по месец и полов... прочети повече

13 Август, 2019
Последни регионални новини
Много млади групи на Миндя рок фест тази година

Поредното издание на Миндя рок фест ще се състои от 23 до 25 август в едноименното село.

Миндя е домакин на 11-то поредно издание на музикалния фестивал. По пет групи ще свирят на вечер във всеки от фестивалните дни.

Преди 11 години започнахме с просветно усилие, защото тогава върлуваше чалгата, сподели пред „Хоризонт“ идеологът на фестивала Евгений Дайнов. „Ние реших... прочети повече

13 Август, 2019
Последни регионални новини
В Орешак започва най-големият Панаир на занаятите

Занаятчии от цялата страна се събират следващата седмица в троянското село Орешак за традиционния Панаир на занаятите, който е най-големият в Северна България и води началото си още от 18-и век. Той се организира в дните около храмовия празник на Троянския манастир \"Успение Богородично\" 15 август.

В парка на Националното изложение на художествените занаяти и изкуствата в артателие... прочети повече

13 Август, 2019
Последни регионални новини
22-рото издание на Международния джаз фестивал в Банско

Започна 22-рото издание на Международния джаз фестивал в Банско. Най-голямото лятно джазсъбитие у нас се провежда от 6 до 10 август на площад „Никола Вапцаров“ в Банско. Концертите стартират в 19 часа.

Световни имена и най-добрите български джаз музиканти ще изнесат концерти на сцената, която по традиция е в центъра на града. Планинският ни курорт е пълнен с гости и фенове на музика... прочети повече

09 Август, 2019

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-news.php(297): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114