BULGARIAN PROPERTIES отпразнува 10-тия си рожден ден

2014-01-06

В празнична атмосфера, с приповдигнато настроение, награди и музика премина тържеството по случай 10-тата годишнина на BULGARIAN PROPERTIES.

Компанията имаше удоволствието да посрещне колеги, гости и приятели в Студио 5 в НДК, на емблематичния адрес пл. "България" номер 1. Mястото на събитието не беше избрано случайно, а с идеята по символичен начин да си пожелаем и през следващите 10 години да бъдем винаги номер 1 в България с това, което правим!

Управляващият директор на BULGARIAN PROPERTIES Михаил Чобанов направи емоционална ретроспекция на това от къде сме тръгнали и как се е развивала компанията, като представи снимки с първите ни офиси, клиенти, огледи, фирмени срещи и изложения.

В тържествената част от честването на юбилея BULGARIAN PROPERTIES връчи грамоти и специални отличия на всички колеги, които са с нас от самия старт на компанията през 2003 г. и вече 10 години неуморно допринасят за развитието й.

За 10 г. BULGARIAN PROPERTIES успя да се превърне в истинска мултинационална компания с клиенти от целия свят. Концепцията на тържеството беше изградена именно върху мултикултурния аспект на нашата дейност. Вечерта включваше разнообразна програма с музикални изпълнения на световни, британски, руски и български хитове, съпроводени с уникални танцови изпълнения със стилна хореография и специални ефекти.

Разбира се, като на рожден ден, кулминацията на вечерта бе ефектна торта с логото на компанията.

По случай годишнината ни получихме многобройни поздравления от нашите клиенти, както и специални поздравления от Агенцията по вписванията, от Българската агенция за инвестиции, НСИ, Обединена Българска Банка и Imot.bg.

За нас бе изключително важно, че имахме удоволствието да споделим тази прекрасна вечер с колеги от цялата страна, както и с много от нашите партньори, без които нямаше да сме това, което сме и нямаше да имаме възможността непрекъснато да се развиваме и да реализираме идеите си. Благодарим на всички!

Вижте още снимки от тържеството на страницата ни във Facebook

  Още новини

Сподели
Park View Residence - комплекс в централен район близо до метро
Отлични цени, напредващо строителство и спиращи дъха гледки от високите етажи - всичко това ще намерите в Park View Residence! Комплексът се строи в кв. Банишора. Главен изпълнител: ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ. Налично банково финансиране при 10% самоучастие.
Вижте още
Vitosha View - емблематичен комплекс в полите на Витоша
Витоша Вю е висок клас жилищен комплекс в кв. Кръстова вада в София. Съчетанието на модерна градска среда и непосредствена близост до Витоша създава усещане за дом, с комфорт и удобство, с бърза комуникация и красиви градини с много зеленина.
Вижте още

Още Новини

Медиите за нас
Жилищният пазар в България през 2020 г.: Купувачите ще властват

Стабилни цени, увеличаване на предлагането и доминация на купувачите – това ще бъдат някои от определящите характеристики на жилищния пазар у нас през 2020 г. Същевременно заради нарасналото предлагане продавачите трябва да бъдат внимателни при определянето на цената на жилището си, ако не искат то да се задържи твърде дълго на пазара и така да изгуби от стойността си.

Добрите макр...

24 Януари, 2020
последни новини
Банско се подготвя за Световната купа по ски

От 24 до 26 януари в Банско се събира елитът на алпийските ски в света. Като съорганизатор Община Банско се подготвя усилено, за да бъде гарантирано безпроблемно посрещане на хилядите гости и почитатели на ски спорта от целия свят.

Кметът на Банско Иван Кадев проведе среща с институциите, ангажирани с опазването на обществения ред и сигурност.

И по време...

23 Януари, 2020
последни новини
Купуването на имоти у нас е тенденция независимо от перспективи за света

"Ниските лихви по кредитите, огромното количество в банковата система и традиционно липсата на алтертиви за спеставания, които хората в България могат да имат и използват, водят интерес до това, че покупката в големите градове от години се превръща в тенденция, независимо какви са макроикономическите перспективи за света и Европа." Това каза Иван Велков от Международната федерация за недвижими имо...

23 Януари, 2020
последни новини
Почти 30 000 сделки с имоти в София през 2019-та година

Последното тримесечие на миналата година е било силно за сделките с имоти в големите градове у нас и в цялата страна, сочат данни на Агенцията по вписванията.

В София между октомври и декември миналата година са били сключени 9587 сделки с имоти, което е ръст с 5,2% спрямо същия период на предходната година. Това е и най-големият брой сделки в столицата през четвъртото тримесечие от...

17 Януари, 2020

Изпратете запитване