Регионални новини

11.10.2012 Още три мола отварят в София

Dir.bg, 10.10.12

Три мола отварят врати в столицата. Първите два ще бъдат открити до половин година, а третият в последните месеци на 2013 г. Това са Paradise center, Bulgaria Mall и Sofia Ring Mall.

С тях броя на огромните магазини в София става близо десет, отбелязва Стандарт нюз.

Paradise center ще отвори варти на 1-ви март. Той е разположен между бул. "Черни връх" и ул."Сребърна". С площ от 83 хиляди квадратни метра той ще е най-големият мол в страната.

Paradise center е обявен и за първия лайфстайл мол в България, тъй като освен търговски обекти ще предложи на посетителите си и голям спектър от забавления. 30% от неговата площ ще е заета със зони за забавления. Сред наемателите му ще бъдат Inditex, H&M, както и други популярни модни марки. Представени ще бъдат и веригите McDonald`s и KFC. Френската верига супермаркети Carrefour ще присъства със своя формат Carrefour Planet. Концепцията включва изключително голямо разнообразие от стоки и до този момент е непозната за българския пазар, обясниха от Forton.

В мола ще се помещават и 14 кинозали на Cinema City, забавления и игри от Playground, Orange фитнес комплекс с басейн.

Paradise center ще се откроява и с целогодишната си ледена пързалка, заведенията с огромни тераси, гледащи към Витоша и Южния парк и с атракциона в стил "София Ленд", простиращ се на 8 хил. кв. м.

Bulgaria Mall трябва да отвори врати на 1 декември. Той се намира между бул. „Тодор Каблешков“ и бул. „България“ и разполага с 34 хил. кв. м. търговска площ. Броят на магазините ще е 150.

Търговският център ще включва четири подземни паркинга и хипермаркет от веригата Carrefour от приблизително 5,600 кв. м. площ. Паркингът ще осигурява повече от 1,100 места с удобни входове до всеки подземен етаж. Сред по-големите наематели, които вече са сключили договор са H&M, кино „Арена”, „Технополис“, „Хиполенд“ и други. Известния британски универсален магазин Debenhams ще стъпи на българския пазар с първи магазин именно в този мол.

В последните месеци на 2013 г., е планирано да заработи и търговският център Sofia Ring Mall, който се строи до магазина на ИКЕА на Околовръстното шосе в София.

Разгледайте всички наши оферти на магазини за продажба и под наем в София

  Още новини
Последни регионални новини
Артпаркът на София е галерия на открито

12/Юни/2019
https://trip.dir.bg

С два театъра в собствените си предели – „София” и „Сфумато”, и още две сцени на отсрещните тротоари – „Зад канала” и „Сити Марк”, с общинския културен център „Средец”, чиято галерия „Сезони” е сред най-интересните в София, паркът, наричан от едни „Заимов”, а от други „Оборище” е най-голямата територия на изкуството в милионния град. И е една от неговите тайни. Повечето му жители и посетители изоб... прочети повече

Коментари от клиенти
Току-що приключих продажбата на имот в Кюстендил и бих искал да благодаря на Сергей Пеловски за ...
Изключително съм доволна и искрено бих препоръчала на приятели агенцията. Искрено благодаря на ...
Мишо, Пожелавам ти проектът Vitosha View да се реализира толкова добре, колкото твоя проект ...
Луксозен комплекс на ул. Мур до бул. България
Време за морски имот! Вижте най-добрите оферти от Слънчев бряг и района!
Най-продаваният комплекс в София!
ЕВ Резидънс в кв. Витоша, до бул. Г.М. Димитров и Симеоновско шосе. Завършване - 12.2018
Комплекс Академика в Студентски град до НСА - напреднало строителство, отлични цени!
Последни Новини
Имотната агенция на годината откри офис и в Бургас

14/Юни/2019
profit.bg

BULGARIAN PROPERTIES откри нов офис в Бургас, информираха от имотната агенция на годината за Profit.bg.

Това е част от стратегията на компанията за присъствие със собствени офиси във всички големи градове и курорти в страната.

Той се намира в модерна офис сграда в кв. Лазур с адрес: ул. Адам Мицкевич 5, вх. Б, ет. 2, офис 2.

Регионални мениджъри за Бур... прочети повече

Последни регионални новини
Накъде в София

02/Април/2019
http://bnr.bg

ИЗЛОЖБИ

Регионалният исторически музей в София организира изложба по повод 140-годишнината от обявяване на града за столица.

Експозицията, която е под наслов "Столичната община (1918-1944) - години на трудности и градивна дейност" ще бъде открита днес, от 17.00 ч., в Музея.

Тя е обвързана с датата 3 април 1879 г., когато София е избрана за столица на Кн... прочети повече

Знаете ли, че?
Очаква се икономиката тази година да е малко по-добра от миналата

08/Май/2019
www.mediapool.bg, 07.05.2019

Европейската комисия очаква икономическият растеж у нас леко да се възстанови тази година и да достигне 3.3% на фона на отчетените 3.1% през 2018 г. Това става ясно от пролетната икономическа прогноза на комисията. За сравнение, прогнозата на българското правителство за 2019 г., която първоначално бе... прочети повече