Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Топ 10 панорамни ресторанти в София

2014-04-07   |  www.zavedenia.bg

Предлагаме ви да разгледате 10-те най-добри ресторанта в София с панорамна гледка над града. Те са изключително подходящи за специални поводи. Ако търсите панорамен ресторант в столицата, този списък ще ви ориентира за най-добрите места!

„Ресторант Панорама“, разположен на последния етаж на Кемпински-Зографски София, е един от най-добрите ресторанти в града. Той е предпочитано място за политици, дипломати, известни личности или просто ценители на добрата кухня в приятна обстановка.

Панорамният ресторант „La terrazza di Serdica“ е част от хотел „Арена ди Сердика“, разположен в идеалния център на София. Той съчетава изискана кухня с уюта и спокойствието и ги превръща в чудесен избор за вечеря с любим човек или важен чуждестранен гост.

Елегантният ресторант на хотел „Одаджийски“ в квартал Драгаливци, ще ви очарова с разкошния изглед към Витоша. Той предлага романтична атмосфера, богато и разнообразно меню от националната и европейска кухня. Обзаведен във френски стил с мебели от естествено дърво той е идеалното място за партита, сватби тържества или просто място, където да хапнете с приятели, колеги или с вашата половинка.

Ресторант „Скай Плаза“ е разположен на 8 етаж в НДК. Той ще ви предложи прекрасна панорамна гледка към София. Оттук София се вижда като на длан, можеш с поглед да докоснеш всички забележителности на София. Ресторантът предлага отлично обслужване, великолепна храна и луксозна обстановка.

The Corner Piano Bar & Dinner се намира в на последния етаж в нова и модерна сграда в престижния квартал Лозенец. Разкошната панорамна гледка към центъра на града прави заведението изключително посещаемо за лек обяд, обилна вечеря или луд нощен купон.

В ресторант „Таван“, който се намира на бул. България, клиентите могат да се насладят на 360-градусов изглед към София и невероятна тераса. Ресторантът предлага истински американски говежди стекове, бъргъри, италиански фиорентини и класическа българска скара. Ресторантът съчетава уюта и топлината на истински български ресторант. Цялата тази красота е повдигната на 50 метра над София и потопена в свежия въздух на Витоша.

Гръцкият панорамен ресторант ЕЛЕА се намира на върха на Paradise Mall София и предлага великолепна гледка към Витоша. Ресторантът е изискан и предлага качествена гръцка и средиземноморска кухня.

Ресторант „Анел“ в петзвездия хотел „Анел“ ще ви предложи едно изключително кулинарно пътешествие. Той се намира в самия център на София и разполага с прекрасен изглед към планината Витоша.

Панорамен ресторант хотел „Атлантик” в Симеоново разполага с 70 места и предлага на своите посетители разнообразно и богато меню от националната и световната кухня. Тук ще можете да се насладите на стилната и спокойна атмосфера на ресторант панорама и изживейте своето незабравимо кулинарно приключение.

Клуб Ресторант Архива в центъра на София ще ви предложи тераса с възхитителна панорамна гледка към сърцето на столицата.

Вижте най-новите ни обяви от София!

Имате имот в София? Обявете го за продажба при нас!

  Още новини

Сподели
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Ръстът на цените на жилищата в Пловдив, Варна и Бургас се забавя (видео)

След бързо нарастване на цените на жилищата в тези градове, наблюдаваме леко забавяне на темповете на растеж с между 2 и 5 процентни пункта в сравнение с тези от края на миналата година.

Най-бързо продължават да нарастват цените във Варна, където ръстовете се ускориха едва след средата на 2022 г. и към момента остават на нива близо до 20%, докато в Пловдив и Бургас отчитаме годишн...

24 Април, 2024
Медиите за нас
Жилищният пазар в София се ускорява

Средната цена на закупените през първото тримесечие на 2024 г. жилища в София е 1650 евро/кв. м при 1545 евро/кв. м в началото на 2023 г. Така годишният ръст на цените в столицата се ускорява номинално до 6,8 на сто след забавяне в края на 2023 г. Това показват данните на компанията за недвижими имоти "Бългериън пропъртис".

Средната обща цена на закупените апартаменти остава на нив...

23 Април, 2024
Фирмени
Жилищният пазар в София в началото на 2024 г. - анализ на BULGARIAN PROPERTIES

2024 г. стартира с динамичен имотен пазар и тази активност се запази през цялото първо тримесечие, превръщайки го в едно от най-силните тримесечия в историята на жилищния пазар. Това беше потвърдено и от данните на Агенцията по вписванията, които показаха ръст на обема продажби във водещите градски пазари.

През тази година пазарът превключи на по-висока скорост. Това ...

18 Април, 2024
Фирмени
Kenar Residence - напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES!

За нас днес е вълнуващ ден! Радваме се да споделим, че един от нашите ексклузивни проекти - Кенар Резидънс в гр. София - вече е напълно разпродаден! ✅

Поздравяваме всички, които избраха този проект за своя нов дом! 🔑👪 Той уверено навлиза във финален етап на изграждане и до края на годината ще може да посрещне своите новодомци.

Искр...

10 Април, 2024

Изпратете запитване