Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Слатина продава и отдава под наем

Село Слатина се намира в северозападната част на България и е част от община Берковица в Област Монтана. Разположено в Котловина, селото се радва на хубав изглед към върх Тодорини Кули, а в близост се намират язовир Среческа Бара, както и селата Ягодово и Драганица. На 5 км от село Слатина се намира Клисурския манастир, който е сред най-старите манастири в страната. До него се стига по живописен път. Традиционният събор на селото се провежда на Гергьовден, когато се прави курбан.

В село Слатина има два минерални извора, свързани с чешми. Благодарение на състава си, водата тук е подходяща за лечение на редица заболявания. Освен това въздухът тук е чист и районът е спокоен. В селото има няколко хранителни магазина, кафене, пенсионерски клуб, както и редовен транспорт.

Районът предлага различни оферти за недвижими имоти, сред които има къщи и вили, а също и парцели земя. Апартаменти под наем и за продажба има в близките градове Берковица и Монтана. В тази част на страната имотите се предлагат за продан на много разумни цени, което прави инвестицията тук лесна. Ако вие искате да закупите имот в района или пък притежавате такъв и искате да го продадете, обърнете се към брокерите от нашата агенция за недвижими имоти и ще получите професионална помощ.
Прочетете цялата информация
Имате имот за продажба в Слатина?

Изпратете запитване