Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Най-много мераклии за къщите в Бургаско и Варненско

2013-07-22   |  Монитор, 22.07.13

Най-търсени през второто тримесечие на годината са били къщите в селата около Бургас, Варна, Стара Загора, Пловдив и Велико Търново.

Продажбите на селски къщи за поредно тримесечие задържат стабилни нива, а цените на сделките в сегмента се върнаха до нормалните за последните 3-4 години нива, след като през зимата се купуваха само най-евтините имоти от този тип.

Средната цена на продадените селски къщи през второто тримесечие е 19 420 евро. Най-високата от 19 280 евро е в Бургаско, а най-ниска в Плевенско - 2500 евро. Във Варненско и Добричко тя е 19 560 евро, а в Пловдивско - 10 930 евро. От април до юни къщите по селата в Старозагорско са купувани средно по 13 240 евро, а във Великотърновско – по 12 250 евро.

Средната цена на продадените ваканционни апартаменти в Банско за второто тримесечие на 2013 г. е 400 евро на кв. м, което представлява ръст от 4,7% спрямо първото тримесечие и спад на годишна база 18%. Всички сделки в сегмента в най-големия ни зимен курорт от началото на годината са сключени с руснаци.


  прочети повече статии

Сподели
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Изпратете запитване