Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Директорите на BULGARIAN PROPERTIES в интервю за БНР

2014-02-03

Оперативният директор на BULGARIAN PROPERTIES Полина Стойкова и Търговският директор на компанията Виктор Вучелийски взеха участие в предаването "Нашият ден - практично" по БНР. Участниците коментираха в детайли спецификите на имотите без Акт 16, дадоха насоки как да направим правилен избор на имот, какви грешки да избегнем, както и как ще се развива имотният пазар през 2014 г.

Чуйте цялото интервю от страницата на БНР

В дискусията беше засегнат въпроса дали покупката на жилище без Акт 16 всъщност не е доста изгодна сделка от гледна точка на това, че не се дължат данъци. Факт е, че докато имотът няма издадено Разрешение за ползване (Акт 16), той не може да се декларира и съответно не се дължат данъци. Това обаче е единственото предимство на такъв имот. За сметка на това, има редица недостатъци.

На първо място, Законът забранява и санкционира ползването на имот, за който не е издадено съответното разрешение. Очаквайте подробна статия по темата.

Вижте още:

Най-актуалните данни на НСИ за цените на имотите

Обзор и прогноза за 2014 г.

Време за покупка на имот в София!

Продайте имота си с нас



  прочети повече статии

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Изпратете запитване