Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Апартаменти в комплекс Royal City са предпочитани за инвестиционни цели

2016-08-02   |  Труд

Инвестицията в недвижим имот е все по-често предпочитана от хората със спестявания. Ръст на покупките на жилища с цел отдаване под наем отчитат агенциите за недвижими имоти във всички големи градове. Ниските лихви по депозитите са основна причина клиентите на банките да се оглеждат за алтернатива спестяванията си и влагане на средствата в продукти с по-висока доходност.

Следвайки пазарната тенденция, инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп предлага бутикови жилищни имоти с действащ договор за наем и осигурени наематели. Имотите са част от атрактивна концепция, предоставяща възможност за нарастване на стойността на жилището в дългосрочен план. Бутиковите апартаменти в комплекса Royal City (Роял Сити) са предпочитани за дългосрочно наемане най-вече от чуждестранни мениджъри, които работят в Пловдив.

Високото качество на строителството, отличната прилежаща инфраструктура и осигурените паркоместа са гаранция за качествена инвестиция. Концепцията за интериорния дизайн залага на комфорт, модерна и изчистена визия. Апартаментите са напълно обзаведени и оборудвани с всички удобства. Комплексът разполага с пет жилищни секции с просторни и светли жилища, с различна големина, които се предлагат на атрактивни цени. За купувачите е водещо предимство цялостно завършената инфраструктура, парковата среда и това, че не се предвиждат нови строежи в близост.

Наличието на детска площадка, занималня за ученици и ресторант допълнително улесняват бъдещите собственици, като им дават гаранция за добро прекарване на свободното време и превръщат комплекса в предпочитано място и за наематели. Модерната архитектура и перфектното разположение превърнаха комплекса в притегателно място за предприемчивите и модерните млади хора, които търсят не само жилище, но и социална среда. Като предимство и удобство се приема и възможността за професионално управление на собствеността.

Вижте повече за комплекс Royal City

  Още новини

Сподели
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още
Къщите на село продължават да са хит!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Продавате имот? Вижте какви документи са ви необходими

В поредица от материали ви представяме полезна информация за това как най-добре да подготвите жилището си за огледи и как да определите цената на своя имот.

Тук ще се спрем на същината на сделката. Покупко-продажбата на недвижим имот често изглежда сложна и тромава процедура, изисква редица документи и комуникация с различни институции и агенции. А купувачи и продавачи е необходимо ...

13 Март, 2024
Фирмени
Брокери на месец март 2024

Пролетта идва с нови възможности на пазара на недвижими имоти!

Февруари ни показа значителна активност на имотния пазар,обхваща цялата страна и това ни дава много причини за оптимизъм.

Последни пазарни данни и тенденции:

- Наблюдаваме увеличение на издадените разрешителни за строеж - знак за нарастващ интерес към нови проекти.

- Забавянет...

05 Март, 2024
Фирмени
Полина Стойкова на семинар на Камарата на професионалните оценители

На 22.02.2024 г. в София се проведе семинар на Камарата на професионалните оценители на тема "Пазарът на недвижими имоти в България през 2023 година. Тенденции и очаквания за развитие през 2024 година".

Участници в него бяха едни от най-големите агенции за недвижими имоти - ЕРА, Адрес и BULGARIAN PROPERTIES. Те представиха задълбочен анализ и данни за жилищния пазар, ...

26 Февруари, 2024
Медиите за нас
Как еврозоната ще промени имотния пазар у нас? Отговарят експертите

Имотният пазар в София, който е най-оживеният у нас, започна 2023 г. със спад на сделките от почти 14%, но през следващите две тримесечия успя да го ограничи до съответно 11,7% и 5,4 на сто. Това сочат изчисленията на база данните на Агенцията по вписванията. В цялата страна в края на миналата година са били изповядани 62 398 сделки, което е спад със 7,4 на сто на годишна база.

Как...

20 Февруари, 2024

Изпратете запитване