Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

10 години BULGARIAN PROPERTIES

2013-11-14

За нас е изключително приятно да споделим с вас, че BULGARIAN PROPERTIES навърши 10 години!

През далечната 2003 г. BULGARIAN PROPERTIES беше една от първите имотни агенции, които откликнаха на интереса на чуждестранни купувачи към имоти в България. Ние допринесохме за развитието на имотния пазар, като спомогнахме за пренасянето му онлайн, внесохме нова култура и стандарти на работа и популяризирахме имотите в нашата страна сред купувачи от целия свят.

През годините успяхме да обслужим клиенти от над 50 страни по света и да осъществим продажби на хиляди имоти.

Не се уплашихме и от предизвикателствата, пред които ни изправи кризата. Дори можем да кажем, че сега, когато имотният пазар започна да се възстановява, ние сме по-силни, по-мотивирани, с много повече опит и знания и с увереност навлизаме в новия етап от развитието на имотния пазар.

Благодарим ви, че сте наши клиенти, партньори и приятели!

Винаги можете да разчитате на нас за професионален съвет и отлично обслужване, а вашите мнения и коментари са изключително ценни за нас.

Вижте как отпразнувахме годишнината

Това са някои от поздравленията, които получихме за рождения ни ден:




Вижте видео презентация на нашата компания:

Get the Flash Player to see this player.



  прочети повече статии

Сподели
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още

Изпратете запитване