10 години BULGARIAN PROPERTIES

2013-11-14

За нас е изключително приятно да споделим с вас, че BULGARIAN PROPERTIES навърши 10 години!

През далечната 2003 г. BULGARIAN PROPERTIES беше една от първите имотни агенции, които откликнаха на интереса на чуждестранни купувачи към имоти в България. Ние допринесохме за развитието на имотния пазар, като спомогнахме за пренасянето му онлайн, внесохме нова култура и стандарти на работа и популяризирахме имотите в нашата страна сред купувачи от целия свят.

През годините успяхме да обслужим клиенти от над 50 страни по света и да осъществим продажби на хиляди имоти.

Не се уплашихме и от предизвикателствата, пред които ни изправи кризата. Дори можем да кажем, че сега, когато имотният пазар започна да се възстановява, ние сме по-силни, по-мотивирани, с много повече опит и знания и с увереност навлизаме в новия етап от развитието на имотния пазар.

Благодарим ви, че сте наши клиенти, партньори и приятели!

Винаги можете да разчитате на нас за професионален съвет и отлично обслужване, а вашите мнения и коментари са изключително ценни за нас.

Вижте как отпразнувахме годишнината

Това са някои от поздравленията, които получихме за рождения ни ден:
Вижте видео презентация на нашата компания:

Get the Flash Player to see this player.  прочети повече статии

Споделете
Модера Резидънс - затворен комплекс със собствен парк
Комплексът е проектиран с идеята да отговори на потребността от градско жилище на съвременния човек с активен начин на живот. Той притежава отлично съчетание между качествено строителство, функционалност, спокойствие и сигурност.
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114