Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокери на месец февруари 2024

2024-02-02   |  BULGARIAN PROPERTIES

Първият месец на 2024 г. мина като миг и настъпи моментът да представим нашите истински имотни шампиони, които с гордост ще носят титлата "Брокер на месеца"!

Годината започна успешно за пазара на недвижими имоти с голяма активност, огледи и успешни сделки в цялата страна.

Представихме множество данни, анализи и статистики за пазара, участвахме като експерти в национални телевизии и радиа и предоставихме обобщения и прогнози. Наскоро Агенцията по вписванията публикува данни за броя на сделките с недвижими имоти, които показват, че обемите в София, Пловдив, Русе, Банско и други градове в страната започват да нарастват след няколко поредни тримесечия на спад. Същевременно, нашите данни показват, че ръстовете в цените се забавят.

Всичко това ни кара да очакваме поредна активна година за сделките с имоти. Растежът на цените ще се забави до около 5% в София и 5-10% за останалата част на страната.

Вече е достигнат пикът на цените, което го прави идеален момент за продажба на вашия имот, докато търсенето остава силно.Обявете своя имот за продажба с нас!

Доверете се на нашия опит и доказани резултати! Свържете се с нашите брокери за помощ при покупка, продажба или наем на имот, за да си осигурите бърза и безпроблемна сделка.

Следете ни, за да сте винаги добре информирани за пазара.

А сега да посрещнем брокерите на месец февруари!




  прочети повече статии

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Изпратете запитване