Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES получи награди за сайт, агенция и брокер на годината

2020-07-08   |  BULGARIAN PROPERTIES


BULGARIAN PROPERTIES обра овациите и се превърна в звездата на 5-тото издание на Годишните награди на imoti.net.


На бляскава церемония, която се състоя на 7.07.2020 г. в Sofia Event Center, имотният портал imoti.net отбеляза своята 20-та годишнина и раздаде награди на най-добрите агенции и професионалисти в сферата на недвижимите имоти.


BULGARIAN PROPERTIES получи най-отговорните и важни награди:
🏆 Сайт на годината за нашия сайт www.BulgarianProperties.bg, избран единодушно от журито и потребителите
🏆 Агенция на годината - награда на потребителите, с което за втора поредна година затвърждаваме позицията си на агенция номер 1
🏆 Брокер на годината за нашия топ брокер Росен Станков и отличните му постижения в продажбата на ексклузивния затворен комплекс Модера Резидънс.

BULGARIAN PROPERTIES беше и сред финалистите в категориите Агенция на годината (вот на журито) и Най-динамично развиваща се компания.


Наградите за сайт и агенция на годината получи изпълнителният директор на компанията Полина Стойкова MRICS, която честити значимата годишнина на организаторите и сподели:


"За мен е изключително удоволствие да получа награда именно за сайт на годината, тъй като BulgarianProperties.bg е малко по-млад от Imoti.net, на близо 18 години е и за нас е едно пораснало дете. Това е сайт, който е един от най-старите имотни портали и който наистина заслужава тази награда. Той претърпя множество трансформации и мисля, че придоби може би най-добрия си облик именно през 2019 г. след последния му редизайн.

Това е сайт, който има над 100 000 обяви за имоти в цялата страна и има близо 20 000 уникални посетители на ден.

Сайт, чиято чуждоезикова версия е номер едно при търсене на имот в България от чужбина и на практика е лицето на нашия бранш за за чуждестранните купувачи и инвеститори.

Сайтът, който от ден първи е лидер и който и до ден днешен служи за пример за подражание и налага стандартите в нашата сфера.

И не на последно място - сайтът, който олицетворява всичко това, което е BULGARIAN PROPERTIES, а именно българските имоти и България с нейните достойнства и преимущества, с нейните хубави и все по-качествени имоти и надявам се все по-предпочитано място за живот.

Поздравявам всички програмисти, рекламисти, дизайнери, редактори, брокери и най-вече на потребителите на този сайт, защото той наистина е едно голямо богатство!

Благодаря за доверието на потребителите - в година като тази, това е може би най-важната награда!"


Росен Станков получи лично заслуженото отличие Брокер на годината и разкри някои от тайните за успеха: "Човешкият фактор е ключов и бъдещето принадлежи на консултантските услуги. Това са двата основни фундамента, към които мога да добавя и високото качество на услугите. Клиентите търсят най-вече спокойствие доверие и сигурен партньор в лицето на брокера. Ако можете да им го предоставите, вие ще бъдете успешни. Ако имате тези умения, няма технология, пазар или конкуренция, която да ви отнемат високото качество на услугата, която предоставяте. Когато имаме добре свършена работа, имаме доволен клиент, имаме препоръка, имаме успех."



Тези награди са поредните, които получаваме в Годишните награди на Imoti.net. Предходните ни отличия включват:
🏆 Агенция на годината 2018
🏆 Брокер на годината 2018
🏆 Агенция на годината на потребителите 2016

Вижте видео от церемонията по награждаване:



  Още новини

Сподели
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още

Още Новини

Фирмени
Kenar Residence - напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES!

За нас днес е вълнуващ ден! Радваме се да споделим, че един от нашите ексклузивни проекти - Кенар Резидънс в гр. София - вече е напълно разпродаден! ✅

Поздравяваме всички, които избраха този проект за своя нов дом! 🔑👪 Той уверено навлиза във финален етап на изграждане и до края на годината ще може да посрещне своите новодомци.

Искр...

10 Април, 2024
последни новини
Дължим ли данъци при продажба на имот?

В данъчния сезон отговаряме на един от често задаваните въпроси при попълване на данъчна декларация от страна на физически лица:

Дължим ли данък при продажба на недвижим имот? Как се изчислява този данък? Кога продажбата на имот е освободена от данъци?

Доходите на физическите лица, придобити през календарната година, се декларират до 30 април на следващата година с г...

10 Април, 2024
последни новини
Силен старт: Имотният пазар в София с най-много сделки от 2008 г. насам

Имотният сектор в столицата отбелязва по-добро първо тримесечие от 2022 г., която беше най-добрата година за настоящия цикъл на пазара



Имотният пазар в София започна 2024 година на много високи обороти. През първото тримесечие в столицата са вписани 7298 покупки на недвижими имоти. Това е ръст с 14,4% спрямо същия период на 2023 г., когато бяха вписани 6381 пок...

05 Април, 2024
Фирмени
Брокери на месец април 2024

Пролетта е тук и с нея идват нови възможности на пазара на недвижими имоти!

Март месец донесе поредица от сделки и затвърди активността на пазара, което ни позволи да приключим успешно първото тримесечие на годината. Видяхме значително движение не само в големите градове, но и в любимите ни морски и ски курорти. Също така, сезонът за покупка на селски къщи е в разгара си, добавяйки ...

02 Април, 2024

Изпратете запитване