Брокерите на месец октомври на BULGARIAN PROPERTIES

2019-10-07   |  BULGARIAN PROPERTIES

Нека да е есен!

Октомври за нас започна с увеличение на заявките, забързани дни със срещи и огледи от сутрин до мрак и отлични оферти за имоти в София и цялата страна.

Вече се усеща как годината започва да приближава своя край. Купувачите бързат да намерят своя нов дом, а продавачите - да сключат сделка до края на тази година и за всичко това остават по-малко от 3 месеца!

Ние сме се захванали здраво за работа и днес ще ви покажем брокерите ни отличници - хората, на които можете да разчитате в максимална степен да ви помогнат в покупката, продажбата и наема на имот.

Много сме писали за тях и техните силни страни. Затова днес ще ви покажем друга гледна точка - вижте какво споделят нашите клиенти за работата си с всеки един от брокерите на месеца.

Ето ги и тях:

1. Росен Станков
"Росен Станков беше мой брокер. Искам да го препоръчам като голям специалист в сферата си. Нещата се получиха с 2-3 огледа и минаха много по-лесно отколкото предполагах.
Поздрави Росене, искрени благодарности!"

- Иван Генчев от София

"Огромна благодарност и уважение към Росен Станков , брокер от Bulgarian Properties. През цялото време на сделката ни съдейства с голямо търпение и най-вече с много човещина. С него се чувствахме спокойни и сигурни в избора си. Изключителен професионалист! Желаем ти от сърце да си здрав, успешен и продължиш да сбъдваш мечтите на хората за уют и дом!"
- Сем. Кирови от гр. Добрич

Разгледайте офертите на Росен тук

Вижте още коментари за Росен Станков във видеото:


2. Стойчо Бугов
"Искрено благодарим на Стойчо Бугов за съдействието и реализирането при закупуването на така мечтаното от нас жилище. Получихме изключително коректно и адекватно отношение през всичките етапи до реализирането на покупката и след това. Лесна комуникация и подготвеност от негова страна. Пожелаваме успехи в предстоящите начинания на целия екип на Bulgarian Properties и на Стойчо в частност!"
- Теменужка от София

Разгледайте офертите на Стойчо тук

3. Цветан Кемеров
"Огромно благодаря на Цветан Кемеров за това, че продаде двата ми апартамента в центъра на София! Очаквах да бъде трудно да продам в България, тъй като не разбирам процеса и езика. Но Цветан го направи лесно за мен и съм изключително доволен от резултата."
- Марк Уилиамс от Великобритания

Разгледайте офертите на Цветан тук

4. Емилия Емилова
"Преди няколко месеца закупихме жилище в Люлин 2, Бл. 276 - брокер Емилия Емилова.
Бих искала да изкажа своите благодарности към нея, тъй като подходи с необходимото внимание и професионализъм. Пожелавам на нея и агенцията много успехи през 2019!"

- Емине от София

Разгледайте офертите на Емилия тук

5. Иван Крумов
"Искам да изразя възхищението си от работата на Иван Крумов. Изключителен професионалист, който успя да ми помогне да направя правилния избор. Ще се радвам да работя с него и в бъдеще!"
- Манол от София

Разгледайте офертите на Иван тук

6. Калин Чернев
"Изказвам прекрасните си впечатления от регионален мениджър Калин Чернев, офис Варна. От първия ни контакт, с молба от моя страна да ми предложи апартамент при определени изисквания и финансови параметри, огледа, подготовка на документи и финализиране на сделката ме впечатли с търпение, отзивчивост и съпричастност. Изказвам благодарност и поздравления на г-н Чернев и Ви уверявям, че в негово лице офис Варна има достоен и авторитетен представител. Желая му здраве и много успехи!"
- Маргарита от Добрич

Разгледайте офертите на Калин тук

7. Стилиян Георгиев
"Изключителни адмирации към професионализма и благодарности на брокера Стилиян Георгиев за невероятното сътрудничество по сделката ни с недвижим имот в Слънчев бряг. Изключително отговорен и страхотен професионалист. Сделката беше извършена коретно, навреме и без никакви проблеми. Благодарности!"
- Светла от София

Разгледайте офертите на Стилиян тук

8. Теодора Петрова
Едва месец, след като се присъедини към нашия екип, Теди вече е сред топ брокерите на компанията с отлични резултати и видимо доволни клиенти. Скоро ще имаме възможност да споделим какво казват и за нея нашите клиенти, защото сме сигурни, че тя ще бъде чест финалист в месечните ни класации.

Разгледайте офертите на Теодора тук

9. Даниел Тонев

"Изразявам възхищение от професионализма на Bulgarian Properties, конкретно от брокер Даниел Тонев! Коректност, качество, бързо реализиране на сделката и изключително любезно отношение! Пожелавам на него и фирмата още много доволни клиенти! Успех!"
- Василена от София

Разгледайте офертите на Даниел тук

10. Джулия Тодорова
"Благодарение на помощта на Джулия Тодорова ние избрахме новия си прекрасен дом в комплекс Vitosha View. Впечатлени сме от нейните професионални качества и й пожелаваме успех и да помага на все повече бъдещи новодомци!"
- Яна от София

Разгледайте офертите на Джулия тук

11. Роман Калов
"Изключително съм доволна и искрено бих препоръчала на приятели агенцията. Искрено благодаря на Роман, който беше изключително отзивчив и компетентен и реагираше бързо и адекватно на всеки въпрос от моя страна. Благодаря и за адекватната юридическа помощ от страна на Мартин. И двамата бяха изключително компетентни. Благодарение на тях тази сделка, пред която излизаха редица спънки през последните месеци, стана факт."
- Снежина от София

Разгледайте офертите на Роман тук


12. Сергей Пеловски
"Фантастична услуга от началото до края всичко премина без никакви спънки с помощта на Сергей, който ме информираше и актуализираше на всяка стъпка по пътя, а също и Стефан, който ни показа имота и ни заведе да приключим сделката в Самоков. Какво още да кажа - няма как да сгрешите с тази компания. Те напълно изпълняват всички свои обещания и дори повече от това. 100% честни и достойни за вашето доверие. Определено бихме използвали услугите им отново. Британските агенти по недвижими имоти биха могли да се учат от тях!"
- Каролин Макливън от Великобритания

Разгледайте офертите на Сергей тук

Вижте още коментари за Сергей във видеото:


13. Иван Кунев
"Закупихме имот на Южното Черноморие със съдействието на брокер Иван Кунев и сме изключително доволни от вниманието към всеки детайл, точността и грижата към клиента. Благодарни сме за отношението, за проявените такт и търпение, за успешния край на сделката! Пожелаваме на агенцията професионални успехи, всеотдайни служители и усмихнати клиенти!"
- Маринела от София

Разгледайте офертите на Иван тук

14. Теменужка Михалева и Мирослав Караколев - офис Стара Загора
"Голямо благодаря на Теменужка и Миро от старозагорската кантора, невероятно търпение да отговорят на доста подробни въпроси по имейл и телефон, точни описания на имотите им и толкова много отлични снимки, подкрепа с преводи и посещенията при нотариуса. Те направиха моето търсене и закупуване на имот наистина безпроблемно изживяване. Следпродажбеното обслужване е със същото високо качество.
Искам също да благодаря на Иво, техния адвокат в София, за подготовката на фирмените документи и препоръките и подкрепата му, отново много професионален, но с персонален подход. Продължавайте страхотната работа!"

- Тери от Австралия

Разгледайте офертите в региона на Стара Загора тук

💙 Браво на всички за добре свършената работа и за отличните впечатления, които оставяме у нашите клиенти!

Високо качество на обслужване и изгодни оферти - това е нашата мисия, която изпълняваме всеки ден!


  Още новини

Сподели
Морска резиденция Belle Epoque в Лозенец
Елитна морска резиденция на първа линия на плажа в Лозенец. Напълно завършена и функционираща, с луксозни апартаменти от най-висок клас. Вижте последните 7 налични жилища за продажба.
Вижте още
Borovets Gardens 2 - втора фаза на популярния комплекс
Почувствайте се у дома в Боровец! Изберете своя ваканционен дом във втората фаза на популярния комплекс BOROVETS GARDENS! Стартирало строителство, налични разнообразни апартаменти на атрактивни цени.
Вижте още

Още Новини

Медиите за нас
Банско се връща на имотната писта

Пазарът на недвижими имоти в Банско започна да се възстановява от срива през 2012 г. От две-три години сделките в най-големия български ски курорт се увеличават като брой, пазарът е оживен, преобладават български купувачи. Вече се наблюдава и ръст в средните цени, които бяха паднали до нива от около 350 евро на кв.м.

По данни на Агенцията по вписванията за деветмесечие...

12 Декември, 2019
последни новини
България привлича рекордни технологични инвестиции

Чуждестранните софтуерни и ИКТ проекти у нас през 2018 г. са били на стойност 240 млн. долара

България, най-бедната държава в Европейския съюз (ЕС), привлича поток от чуждестранни инвестиции в информационни и комуникационни технологии (ИКТ).

Самата страна допринася за всичко това, след като през април 2019 г. отвори собствен технологичен център със 110 служители. Сред...

11 Декември, 2019
последни новини
Най-продаваните комплекси ново строителство в София за 2019 г.

Приключваме пореднатa динамична година за жилищния пазар в София!

Новото строителство продължава да бъде абсолютен хит сред купувачите. Продажбите на имоти в комплекси ново строителство в столицата съставляват 90% от реализираните покупко-продажби през тази година.

Представяме ви традиционната годишна класация на BULGARIAN PROPERTIES на НАЙ-ПРОДАВАНИТЕ н...

10 Декември, 2019
Медиите за нас
Вижте най-новата луксозна сграда в Лозенец

Това е най-новата сграда премиум клас в столицата, по-специално в престижния квартал Лозенец. Тя се предлага за продажба от BULGARIAN PROPERTIES.

Сградата е проектирана от френско-българска архитектурна фирма със световни постижения в архитектурата и се намира до Борисовата градина и Химическия факултет на Софийския университет.

Проектът е уникален както...

09 Декември, 2019

Изпратете запитване