Брокерите на месец октомври на BULGARIAN PROPERTIES

2019-10-07   |  BULGARIAN PROPERTIES

Нека да е есен!

Октомври за нас започна с увеличение на заявките, забързани дни със срещи и огледи от сутрин до мрак и отлични оферти за имоти в София и цялата страна.

Вече се усеща как годината започва да приближава своя край. Купувачите бързат да намерят своя нов дом, а продавачите - да сключат сделка до края на тази година и за всичко това остават по-малко от 3 месеца!

Ние сме се захванали здраво за работа и днес ще ви покажем брокерите ни отличници - хората, на които можете да разчитате в максимална степен да ви помогнат в покупката, продажбата и наема на имот.

Много сме писали за тях и техните силни страни. Затова днес ще ви покажем друга гледна точка - вижте какво споделят нашите клиенти за работата си с всеки един от брокерите на месеца.

Ето ги и тях:

1. Росен Станков
"Росен Станков беше мой брокер. Искам да го препоръчам като голям специалист в сферата си. Нещата се получиха с 2-3 огледа и минаха много по-лесно отколкото предполагах.
Поздрави Росене, искрени благодарности!"

- Иван Генчев от София

"Огромна благодарност и уважение към Росен Станков , брокер от Bulgarian Properties. През цялото време на сделката ни съдейства с голямо търпение и най-вече с много човещина. С него се чувствахме спокойни и сигурни в избора си. Изключителен професионалист! Желаем ти от сърце да си здрав, успешен и продължиш да сбъдваш мечтите на хората за уют и дом!"
- Сем. Кирови от гр. Добрич

Разгледайте офертите на Росен тук

Вижте още коментари за Росен Станков във видеото:


2. Стойчо Бугов
"Искрено благодарим на Стойчо Бугов за съдействието и реализирането при закупуването на така мечтаното от нас жилище. Получихме изключително коректно и адекватно отношение през всичките етапи до реализирането на покупката и след това. Лесна комуникация и подготвеност от негова страна. Пожелаваме успехи в предстоящите начинания на целия екип на Bulgarian Properties и на Стойчо в частност!"
- Теменужка от София

Разгледайте офертите на Стойчо тук

3. Цветан Кемеров
"Огромно благодаря на Цветан Кемеров за това, че продаде двата ми апартамента в центъра на София! Очаквах да бъде трудно да продам в България, тъй като не разбирам процеса и езика. Но Цветан го направи лесно за мен и съм изключително доволен от резултата."
- Марк Уилиамс от Великобритания

Разгледайте офертите на Цветан тук

4. Емилия Емилова
"Преди няколко месеца закупихме жилище в Люлин 2, Бл. 276 - брокер Емилия Емилова.
Бих искала да изкажа своите благодарности към нея, тъй като подходи с необходимото внимание и професионализъм. Пожелавам на нея и агенцията много успехи през 2019!"

- Емине от София

Разгледайте офертите на Емилия тук

5. Иван Крумов
"Искам да изразя възхищението си от работата на Иван Крумов. Изключителен професионалист, който успя да ми помогне да направя правилния избор. Ще се радвам да работя с него и в бъдеще!"
- Манол от София

Разгледайте офертите на Иван тук

6. Калин Чернев
"Изказвам прекрасните си впечатления от регионален мениджър Калин Чернев, офис Варна. От първия ни контакт, с молба от моя страна да ми предложи апартамент при определени изисквания и финансови параметри, огледа, подготовка на документи и финализиране на сделката ме впечатли с търпение, отзивчивост и съпричастност. Изказвам благодарност и поздравления на г-н Чернев и Ви уверявям, че в негово лице офис Варна има достоен и авторитетен представител. Желая му здраве и много успехи!"
- Маргарита от Добрич

Разгледайте офертите на Калин тук

7. Стилиян Георгиев
"Изключителни адмирации към професионализма и благодарности на брокера Стилиян Георгиев за невероятното сътрудничество по сделката ни с недвижим имот в Слънчев бряг. Изключително отговорен и страхотен професионалист. Сделката беше извършена коретно, навреме и без никакви проблеми. Благодарности!"
- Светла от София

Разгледайте офертите на Стилиян тук

8. Теодора Петрова
Едва месец, след като се присъедини към нашия екип, Теди вече е сред топ брокерите на компанията с отлични резултати и видимо доволни клиенти. Скоро ще имаме възможност да споделим какво казват и за нея нашите клиенти, защото сме сигурни, че тя ще бъде чест финалист в месечните ни класации.

Разгледайте офертите на Теодора тук

9. Даниел Тонев

"Изразявам възхищение от професионализма на Bulgarian Properties, конкретно от брокер Даниел Тонев! Коректност, качество, бързо реализиране на сделката и изключително любезно отношение! Пожелавам на него и фирмата още много доволни клиенти! Успех!"
- Василена от София

Разгледайте офертите на Даниел тук

10. Джулия Тодорова
"Благодарение на помощта на Джулия Тодорова ние избрахме новия си прекрасен дом в комплекс Vitosha View. Впечатлени сме от нейните професионални качества и й пожелаваме успех и да помага на все повече бъдещи новодомци!"
- Яна от София

Разгледайте офертите на Джулия тук

11. Роман Калов
"Изключително съм доволна и искрено бих препоръчала на приятели агенцията. Искрено благодаря на Роман, който беше изключително отзивчив и компетентен и реагираше бързо и адекватно на всеки въпрос от моя страна. Благодаря и за адекватната юридическа помощ от страна на Мартин. И двамата бяха изключително компетентни. Благодарение на тях тази сделка, пред която излизаха редица спънки през последните месеци, стана факт."
- Снежина от София

Разгледайте офертите на Роман тук


12. Сергей Пеловски
"Фантастична услуга от началото до края всичко премина без никакви спънки с помощта на Сергей, който ме информираше и актуализираше на всяка стъпка по пътя, а също и Стефан, който ни показа имота и ни заведе да приключим сделката в Самоков. Какво още да кажа - няма как да сгрешите с тази компания. Те напълно изпълняват всички свои обещания и дори повече от това. 100% честни и достойни за вашето доверие. Определено бихме използвали услугите им отново. Британските агенти по недвижими имоти биха могли да се учат от тях!"
- Каролин Макливън от Великобритания

Разгледайте офертите на Сергей тук

Вижте още коментари за Сергей във видеото:


13. Иван Кунев
"Закупихме имот на Южното Черноморие със съдействието на брокер Иван Кунев и сме изключително доволни от вниманието към всеки детайл, точността и грижата към клиента. Благодарни сме за отношението, за проявените такт и търпение, за успешния край на сделката! Пожелаваме на агенцията професионални успехи, всеотдайни служители и усмихнати клиенти!"
- Маринела от София

Разгледайте офертите на Иван тук

14. Теменужка Михалева и Мирослав Караколев - офис Стара Загора
"Голямо благодаря на Теменужка и Миро от старозагорската кантора, невероятно търпение да отговорят на доста подробни въпроси по имейл и телефон, точни описания на имотите им и толкова много отлични снимки, подкрепа с преводи и посещенията при нотариуса. Те направиха моето търсене и закупуване на имот наистина безпроблемно изживяване. Следпродажбеното обслужване е със същото високо качество.
Искам също да благодаря на Иво, техния адвокат в София, за подготовката на фирмените документи и препоръките и подкрепата му, отново много професионален, но с персонален подход. Продължавайте страхотната работа!"

- Тери от Австралия

Разгледайте офертите в региона на Стара Загора тук

💙 Браво на всички за добре свършената работа и за отличните впечатления, които оставяме у нашите клиенти!

Високо качество на обслужване и изгодни оферти - това е нашата мисия, която изпълняваме всеки ден!


  Още новини

Сподели
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още
Модера Резидънс - затворен комплекс със собствен парк
Комплексът е проектиран с идеята да отговори на потребността от градско жилище на съвременния човек с активен начин на живот. Той притежава отлично съчетание между качествено строителство, функционалност, спокойствие и сигурност.
Вижте още

Още Новини

последни новини
Три впечатляващи жилищни комплекса в София

Три от продаваните ексклузивно жилищни комплекси от имотната агенция на годината BULGARIAN PROPERTIES напредват в своето строителство.

Емблематичният комплекс в полите на Витоша – Vitosha View, затвореният комплекс със собствен парк "Модера Резидънс" и Park View Residence, намиращ се в централен район и близо до метро, се строят от едни от най-големите строителни компании в България...

11 Октомври, 2019
Медиите за нас
България е на 8-мо място в ЕС по ръст на цените

България се нарежда на осмо място сред страните от ЕС по поскъпване на жилищата. През първото тримесечие на годината цените на апартаментите и къщите в страната са нараснали със 7,3% спрямо същия период на миналата година.

Първото място е за Унгария, където жилищата са поскъпнали с 11,3%, показват данните на европейската статистическа служба Евростат. Преди нас са още Чехия (+9,4%)...

08 Октомври, 2019
Фирмени
Брокерите на месец октомври на BULGARIAN PROPERTIES

Нека да е есен!

Октомври за нас започна с увеличение на заявките, забързани дни със срещи и огледи от сутрин до мрак и отлични оферти за имоти в София и цялата страна.

Вече се усеща как годината започва да приближава своя край. Купувачите бързат да намерят своя нов дом, а продавачите - да сключат сделка до края на тази година и за всичко това остават по-малко от 3 ме...

07 Октомври, 2019
последни новини
Тристайните с най-голямо увеличение за 10 години

За последните 10 години тристайните жилища в столицата нарастват най-много и броят им се увеличи с 37,1 хил., сочат данни на НСИ. Следвани от двустайните, които се увеличават с 34,3 хил. броя.

Любопитно за София е показателният и бързият ръст на къщите и апартаментите с шест и повече стаи. За периода увеличението е с над 90% и надминава 10,8 хил. Причината е, че в повечето южни ква...

30 Септември, 2019

Изпратете запитване

Намерете вашия имот при максимален избор
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас: