Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Новото строителство ще бъде хит и през 2021. Кои са топ комплексите в София?

2021-02-10   |  BULGARIAN PROPERTIES


Те са най-продаваните комплекси ново строителство в началото на тази година.
Наличностите в някои от тях вече са силно ограничени, а строителството им напредва с бърз темп, подпомагано от меката зима.

Днес ще ви представим седем впечатляващи имотни проекта, предлагани ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES, които се радват на най-голям интерес.


Park View Residence

Фаза 1 от комплекса, който заслужи титлата „Най-продаван комплекс за 2019 и 2020 г.“, получи Акт 16, а фаза 2 напредва, като наличните жилища са силно ограничени.

Park View Residence се намира в централната част на район Сердика, в Зона Б-17 на кв. Банишора - район с висок инвестиционен потенциал и развита инфраструктура, с бърз и лесен достъп до центъра на града. Жилищният комплекс се намира в близост до метростанция Княгиня Мария Луиза.


Marea Sky

Това е най-новата сграда в Студентски град, чието строителство стартира в средата на януари. Тя се радва на голям интерес, като вече стартират продажбите и във втората секция на Marea Sky.

Проектът се намира само на 150 метра от Националната спортна академия.


Vitosha View

Емблематичният комплекс в кв. Кръстова вада напредва със строителството на най-новите сгради E и F. Сграда Е е пред Акт 16, а сграда F напредва, като наличните жилища там са почти изчерпани.

Бъдещата спирка на метрото и спирката на градския транспорт с повече от 7 различни автобусни линии са на по-малко от 100 метра от Vitosha View.


New Comfort Home

Един от най-търсените комплекси на бул. Г.М.Димитров, намиращ се в непостедствена близост до метростанцията. Той е във финален етап на изграждане и разполага с просторни 3-стайни и 4-стайни апартаменти. Отлично качество на изпълнението е гарантирано от реномираната строителна компания Маркан.

Това са изключително подходящи жилища както за инвестиция (отдаване под наем) поради добрата си локация, така и за живеене, посочват от BULGARIAN PROPERTIES.


Tech Park Residence в кв. Полигона срещу София Тех Парк

Атрактивността на района се повиши след обявеното разширение на третия лъч на метрото към зала Арена Армеец и Окръжна болница.

Жилищата в сградата са проектирани така, че да отговарят на съвременните изисквания на клиентите за уют, спокойствие, светли помещения и комуникативна локация. В сградата се предлагат апартаменти с една, две или три спални.


Сграда Царибродска

Отлична комбинация от съвременен дизайн, удобни и просторни разпределения на жилищната площ и комуникативна локация - това са само малка част от предимствата на тази сграда.

Проектът се реализира от инвестиционна фирма с дългогодишен опит, насочена към създаването на сгради, които се отличават с функционалност, качество, луксозно изпълнение и оригинална архитектура. Бъдещите собственици ще имат бърз и удобен достъп до централните части на града поради изключително удобното местоположение.
Предлаганите жилища са с площ от 73 до 127 кв. м, а строителството трябва да приключи до края на 2022 г.


Комплекс Старлайт

Искате ли сградата, в която живеете, да разполагате с басейн?

Комплексът, намиращ се в кв. Лагера, наскоро получи Акт 14 и уверено върви към финал през есента на тази година, като предлага басейн за деца и възрастни в югоизточната си част.

Старлайт е разположен в самостоятелен имот с площ 7040 кв. м. и се състои от 142 апартамента, 5 ателиета, 7 студия. Проектиран и изграден съгласно най-високите стандарти, комплексът ще бъде изцяло подчинен на максимата, че когато човек търси своя дом, избира най-доброто.

Новото строителство ще бъде хит и през настоящата 2021 г.

Разгледайте още топ обекти имоти ново строителство тук

  Още новини

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Ръстът на цените на жилищата в Пловдив, Варна и Бургас се забавя (видео)

След бързо нарастване на цените на жилищата в тези градове, наблюдаваме леко забавяне на темповете на растеж с между 2 и 5 процентни пункта в сравнение с тези от края на миналата година.

Най-бързо продължават да нарастват цените във Варна, където ръстовете се ускориха едва след средата на 2022 г. и към момента остават на нива близо до 20%, докато в Пловдив и Бургас отчитаме годишн...

24 Април, 2024
Медиите за нас
Жилищният пазар в София се ускорява

Средната цена на закупените през първото тримесечие на 2024 г. жилища в София е 1650 евро/кв. м при 1545 евро/кв. м в началото на 2023 г. Така годишният ръст на цените в столицата се ускорява номинално до 6,8 на сто след забавяне в края на 2023 г. Това показват данните на компанията за недвижими имоти "Бългериън пропъртис".

Средната обща цена на закупените апартаменти остава на нив...

23 Април, 2024
Фирмени
Жилищният пазар в София в началото на 2024 г. - анализ на BULGARIAN PROPERTIES

2024 г. стартира с динамичен имотен пазар и тази активност се запази през цялото първо тримесечие, превръщайки го в едно от най-силните тримесечия в историята на жилищния пазар. Това беше потвърдено и от данните на Агенцията по вписванията, които показаха ръст на обема продажби във водещите градски пазари.

През тази година пазарът превключи на по-висока скорост. Това ...

18 Април, 2024
Фирмени
Kenar Residence - напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES!

За нас днес е вълнуващ ден! Радваме се да споделим, че един от нашите ексклузивни проекти - Кенар Резидънс в гр. София - вече е напълно разпродаден! ✅

Поздравяваме всички, които избраха този проект за своя нов дом! 🔑👪 Той уверено навлиза във финален етап на изграждане и до края на годината ще може да посрещне своите новодомци.

Искр...

10 Април, 2024

Изпратете запитване