Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Новите сгради на Vitosha View вече са в продажба

2021-12-08


Витоша Вю е един от най-продаваните комплекси ново строителство през последните години у нас. Хитовият комплекс от висок клас на бул. Черни връх се намира в непосредствена близост до планината и предлага комфорт и удобство, бърза комуникация, както и красиви градини с много зеленина.

Към днешна дата фирмата инвеститор е в процес на мащабно градоустройствено планиране в района, чиято цел е да превърне Витоша Вю в изцяло нов модерен квартал на София, с изцяло нова инфраструктура и нови сгради “съседи”.

Квартал и локация

Комплекс Витоша Вю е разположен на тиха новоизградена асфалтирана улица с директен достъп до бул. Черни връх.

Ключово в локацията е нейната изключителна комуникативност. Комплексът е разположен на няколкостотин метра под кръговото движение на булевардите „Черни Връх“ и „Околовръстен път“ - там, където „Околовръстен път“ „потъва“ под нивото на булевард „Черни връх“, което заедно със зеления пояс от висока растителност осигурява тишината и уюта на обитаване.

На пешеходно разстояние се намира един от най-добре заредените супермаркети в София - Фантастико.

Бъдещата спирка на метрото и спирката на градския транспорт с повече от 7 различни автобуса са на по-малко от 100 метра от Витоша Вю. В непосредствена близост се намират модерни спортни комплекси с игрища за тенис, футбол и др.

От другата страна на булеварда на пешеходно разстояние е предвидено изграждане на парк, до който ще минава и велоалеята, свързваща квартала с Южния парк и центъра на града. На пет минути с автомобил (2.5 км) се намира станцията на Драгалевския лифт, който води до главната ски зона на Витоша.

Квартал Кръстова вада се превърна в новото предпочитано място за живеене от млади семейства. Същевременно новите домове са в спокойна среда, над градския смог, шума и задръстванията.

Апартаментите във Витоша Вю

След успешните продажби и реализация на първите шест сгради от проекта Витоша Вю, към момента в продажба са последните налични имоти в сгради E (партерен офис и четиристаен пентхаус) и F (партерен офис), както и апартаменти в предстоящите сгради G1, G2 и G4, част от следващото разширение на проекта.



Сграда Е е с Акт 16. Сграда F напредва и се очаква завършване през март 2022 г. Наличен за продажба е един партерен офис. Предстои да стартира строителството на разширението на проекта Витоша Вю с нови 4 сгради, в началото на 2022 г.

Паркирането, както и при другите сгради, е осигурено с подземни и наземни паркоместа.

В голяма част от апартаментите в комплекс Витоша Вю се открива панорамна гледка към Витоша; в други - както към нея, така и към Стара планина и към града с неговите паркове; в трети - към Плана планина и изгрева над Лозенска планина. В пентхаусите на последните етажи на всички сгради панорамната гледка е в почти всички посоки.

Разпределенията са внимателно обмислени, за да се постигне максимална функционалност и добро разположение, както и рационално зониране на обитаемата площ, без излишна неизползваема квадратура и самоцелно преследване на архитектурна визия.

Вложените материали са с най-високо европейско качество, а самите апартаменти се предлагат в завършен по БДС вид.

Фирмата инвеститор предлага и опция за довършителни работи и интериорен дизайн.

Vitosha View е поверен ексклузивно на BULGARIAN PROPERTIES - лидер в продажбата на имоти ново строителствo и се предлага без комисионна от купувача.

Вижте подробно за Vitosha View тук





  Още новини

Сподели
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още

Още Новини

Фирмени
Жилищният пазар в София в началото на 2024 г. - анализ на BULGARIAN PROPERTIES

2024 г. стартира с динамичен имотен пазар и тази активност се запази през цялото първо тримесечие, превръщайки го в едно от най-силните тримесечия в историята на жилищния пазар. Това беше потвърдено и от данните на Агенцията по вписванията, които показаха ръст на обема продажби във водещите градски пазари.

През тази година пазарът превключи на по-висока скорост. Това ...

18 Април, 2024
Фирмени
Kenar Residence - напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES!

За нас днес е вълнуващ ден! Радваме се да споделим, че един от нашите ексклузивни проекти - Кенар Резидънс в гр. София - вече е напълно разпродаден! ✅

Поздравяваме всички, които избраха този проект за своя нов дом! 🔑👪 Той уверено навлиза във финален етап на изграждане и до края на годината ще може да посрещне своите новодомци.

Искр...

10 Април, 2024
последни новини
Дължим ли данъци при продажба на имот?

В данъчния сезон отговаряме на един от често задаваните въпроси при попълване на данъчна декларация от страна на физически лица:

Дължим ли данък при продажба на недвижим имот? Как се изчислява този данък? Кога продажбата на имот е освободена от данъци?

Доходите на физическите лица, придобити през календарната година, се декларират до 30 април на следващата година с г...

10 Април, 2024
последни новини
Силен старт: Имотният пазар в София с най-много сделки от 2008 г. насам

Имотният сектор в столицата отбелязва по-добро първо тримесечие от 2022 г., която беше най-добрата година за настоящия цикъл на пазара



Имотният пазар в София започна 2024 година на много високи обороти. През първото тримесечие в столицата са вписани 7298 покупки на недвижими имоти. Това е ръст с 14,4% спрямо същия период на 2023 г., когато бяха вписани 6381 пок...

05 Април, 2024

Изпратете запитване